Terzić "dočekao" Savićevića: Nije ga štedio u žestokom odgovoru!

Velika svađa

Terzić "dočekao" Savićevića: Nije ga štedio u žestokom odgovoru!

A. Čaušević

Evidentno je da se generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i predsjednik FS CG Dejan Savićević ne podnose. 

Nakon što je Savićević poručio Terziću da ga ne trebe zvati na utakmicu Crvena zvezda - Milan te da se s njim nikad neće pomiriti stigao je i odgovor iz Beograda.

"Savićeviću je pametnije da ućuti. Savićević je kao igrač bio vanserijski i zaslužuje respekt, Savićević kao čovjek i kao predsjednik FS Crne Gore sada je dupla nula.

Čovjek pun kompleksa i ne može da prihvati da je poslije igračke karijere neuspješan i kao čovjek i kao rukovodilac, a da je na drugoj strani neko ko nije bio tako dobar fudbaler, a sada uspješan i kao čovjek i kao direktor Crvene zvezde. Sujeta i kompleksi govore iz Savićevića."

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Savićević je prvi komentarisao mene i lažno me optužio, a sada licemjerno poručuje da ja njega ne komentarišem. On očigledno živi u zabludi da je on jedini vlasnik istine. Jedina istina je da Crna Gora zaslužuje boljeg predsjednika fudbalskog saveza. A, poziv za utakmicu i dalje stoji jer je Crvena zvezda veća od svakog pojedinca", naveo je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

Top Komentari

dragonBH
Ma zaboli nas i za jednog i za drugog...
12 1
Dinouz
Terzo ti si dupla slina za genija, ne smijes ime da mu spominjes , ti si jedan obicni kurcevic andrija.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti