Savo Milošević napravio nekoliko promjena u sastavu - želi sigurnu pobjedu u Vaduzu

Stigli sastavi

Savo Milošević napravio nekoliko promjena u sastavu - želi sigurnu pobjedu u Vaduzu

Edmir Škorić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će u Vaduzu gostovati selekciji Lihtenštajna u sklopu sedmog kola kvalifikacija za Euro 2024.

Tri pobjede smo do sada u tri meča uz gol razliku 10:1 ostvarili u duelima sa Lihtenštajnom, ali posljednji put je to bilo teže od očekvianog, rezultatom 2:1 u Zenici, kada je Meho Kodro imao debi u svom drugom mandatu, a nekoliko dana kasnije je smijenjen.

Umjesto Kodre došao je Savo Milošević i srpski stručnjak svoj će debi imati večeras u Vaduzu. Sa samo šest bodova u šest mečeva skoro da smo otpisani u kvalifikacijama za EP, ali pobjeda nad Lihtenštajnom svakako bi dobro došla svima, naročito Miloševiću, čije igrače već za tri dana čeka paklen duel sa Portugalcima u Zenici.

Savo Milošević je za svoj prvi meč na klupi BiH odlučio da izvede ovaj sastav:

Šehić, Kolašinac, Hadžikadunić, Barišić, Dedić - Cimirot, Pjanić - Demirović, Rahmanović, Stevanović - Džeko.

Oglasi

Svi navedeni su u kvalitetnoj formi, standardni su u svojim timovima, što može da raduje našeg selektora.

Večerašnji meč se igra od 20:45 sati i skoro i da nema nikakve euforije. Ljiljani su nas razočarali posljednjih mjeseci, ali večeras se tri boda nameću kao imperativ.

"Vrlo mali period smo imali da im objasnimo neke stvari, trudili smo da što manji broj novih stvari donesemo te da to bude u što manjim crtama, u principu neke stvari sa kojim su se oni ranije suočavali. Ništa novo, samo drugačije prepakovano. Moramo dati maksimum i shvatiti ovu utakmicu ozbiljno. Mart je najbitniji, koji su protivnici najbitniji, to ne znamo, ali moramo dati maksimum, probati da budemo najbolji što možemo do marta", rekao je Milošević u najavi utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Volcanobet kladionica nudi sjajne kvote i ponudu na sve večerašnje mečeve, a možete se u to uvjeriti klikom OVDJE.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Top Komentari

Zelim vam poraz veceras,jer samo tako ce mo se rijesiti ovih razaraca reprezentacije.
0 4
BosanskaSvedska
Srbac u srbiju
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi