Buran doček za Miloševića: Nakon tri utakmice sigurno nije očekivao ovakvo skandiranje!
Video:Dino Kurbegović

Jasna poruka navijača

Buran doček za Miloševića: Nakon tri utakmice sigurno nije očekivao ovakvo skandiranje!

Admin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

Savo Milošević je imao buran dočeka od BHFanaticosa kada je izašao na teren stadiona Bilino polje pred utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Slovačke. 

Naime, navjerniji navijači, njih nekoliko stotina, je u sav glas skandiralo Miloševiću da napusti kormilo.

"Savo, odlazi", moglo se čuti u nekoliko navrata od strane navijača reprezentacije BiH.

Srbijanski selektor je do utakmice sa Slovačkom reprezentaciju BiH vodio u tri navrata i sigurno je da nije očekivao povike da odlazi nakon tako kratkog perioda.

Bilo kako bilo, Milošević će gotovo pa sigurno na klupi reprezentacije BiH biti i u baražu za Euro. Ti mečevi su na programu u martu.

Bijeljinac je preuzeo reprezentaciju BiH u oktobru kada je savladan Lihtenštajn, poslije čega je uslijedio sramotan poraz od Portugala sa 0:5.

Oglasi

I novembarski ciklus je počeo katastrofalno pošto je bh. nacionalni tim s porazom od Luksemburga doživio jedno od najvećih poniženja u svojoj historiji.

Milošević je još ranije najavio da će ostatak kvalifikacija poslužiti kao uigravanje za baraž, ali ako se po jutru poznaje dan situacija nije obećavajuća.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Polako i navijači okreću leđa reprezentaciji što potvrđuje i utakmica sa Slovačkom gdje utakmicu prati između dvije i tri hiljade navijača. 

Inače, reprezentacija BiH se do sada nikad nije plasirala na Evropsko prvenstvo, a nakon još jednih bezuspješnih kvalifikacija jedina preostala nada je play-off u martu. 

Top Komentari

Pajkan
Savudin je iznenađen i uvredjen.
4 0
Chelsea1
Je navijaca i gova.a
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi