Barbarez objavom na Twitteru "bacio mamac", a nezadovoljni navijači krenuli s komentarima

Nisu zadovoljni izdanjem Zmajeva protiv Finske

Barbarez objavom na Twitteru "bacio mamac", a nezadovoljni navijači krenuli s komentarima

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Helsinkiju remizirala protiv Finske.

Naša selekcija uspjela je da osvoji bod na gostovanju protiv Finske na startu Lige nacija, a junak je bio Smail Prevljak koji je u 93. minuti uspio da postigne pogodak za konačnih 1:1.

Zmajevi ni večeras nisu baš blistali, te smo gubili veći dio utakmice i na kraju smo imali dosta sreće sto smo izbjegli ovaj poraz.

Bh. tim dobio je dosta kritika na račun svoje igre nakon utakmice, a kritikovan je i selektor Ivaylo Petev što je već čini se postalo standardno nakon utakmica reprezentacije naše zemlje.

Tradicionalno nakon utakmice oglasio se i Sergej Barbarez koji je bio kandidat za selektora bh. tima, ali je tada povjerenje dobio upravo Petev. Legendarni kapiten često kritikuje igru i rezultate naše reprezentacije i oglašava se nakon svakog meča.

Tako je bilo i večeras jer se Barbarez oglasio na svom Twitter profilu, ali nije imao ovaj put direknu poruku za Peteva ili igrače. Ovaj put je "bacio mamac" za navijače koji su pokazali koliko su nezadovoljni igrom naše selekcije u Helsinkiju.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"I šta bi zaključak?", kratko je napisao Barbarez, a onda su nezadovoljni bh. navijači počeli da komentarišu.

Top Komentari

Chico
Pokeras ponovo u akciji ?? Dok nije u stanju cak ni Velez preuzeti, ispeci zanat, vec do 60te godine ceka da bude selektor. Ja da sam na mjestu Pice Zeljkovica iz principa ga ne bih nikad postavio
8 27
PapaK
Pun mi je kufer vise ovih sa strane. 1-1 u gostima, uz jedno solidno drugo poluvrijeme, gdje ni Finska nije pokazala nesto posebno, sasvim respektabilno. Necu pljuvati po grbu BIH pa makar ih Seselj vodio.
17 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi