29

Komentari (29)

Zeleni_zub
Da ga hoce staviti za selektora, pa da malo mi po njemu pljujemo umjesto on po nama
Kladionicar_iz_mira
Mozda za selektora poker reprezentacije. Veliki igrac, legenda, patriota, ali frajer nema dana na klupi ni pionira nekih, a repku bi da vodi. Mozda da krene sa nekim mladjim selekcijama ili da uzme Velez, pa da vidimo da zna Ne znam cija je ideja da se uopste spominje kao selektora, a kamoli da bude kandidat. Moze sa Doganom u studio na BHT1 jedino.
Milos1312
Ma ko ce ga uzet da vodi Velez, koji cv to on ima. Dajte molim vas, frajer je legenda, ali u trenerskom poslu nije nista izgubio
Icardi072
Zaccheroni
Barba,mi nikad nismo bili mocni na terenu a ti jesi. Svi smo ginuli za ovu drzavu i svak na svoj nacin,ti jesi na svoj. Zato ces uvijek biti moj favorit za selektora,jer volis ovu zemlju srcem i znas vise i bolje od ovog Peteva i njemu slicnih.
DadiG
Kada Barba progovori ustati i slušati.
prvenac
Barbarezovo pitanje je na mjestu. Ja sam se isto pitao. Kakva nam je taktika i strategija? Nigdje ništa, a čovjek nas toliko vodi. Ovako bi mogli odigrati i bez selektora
fudo.98
Ma brate Sergej, da nam je 10 takvih kao ti i 10 Anćelotija, nemami kadra za nešto bolje.
user1644415954
Ima samo ih treba natjerati da se bore za repku.
Shik
Postenije je igrati poker na stolu nego ispod stola...
CrveniKakanj
U čemu je problem, nismo nikakva fudbalska sila, bod u Finskoj je dobar za nas. Hajde da se spustimo već jednom. U ovoj grupi ako pobijedimo dvije utakmice dobri smo, mozda CG i Finsku kuci, ostalo su ili porazi ili eventualno mozemo bod jos uzeti negdje i to je to . Realno.
struja
A kako se namece ova Barbika udavaca?
HarisADP
Od onakve legende do jada koji na silu hoce da vodi repku, a nikog donsad vodio nije, bas mi se gadi ovaj moron, a toliko sam ga volio. Pravi bosnjo sa dna kace, hoce nezasluženo da sjedne u fotelju!!! Fuj!!!
PapaK
Pun mi je kufer vise ovih sa strane. 1-1 u gostima, uz jedno solidno drugo poluvrijeme, gdje ni Finska nije pokazala nesto posebno, sasvim respektabilno. Necu pljuvati po grbu BIH pa makar ih Seselj vodio.
PapaK
A bravo majmune, taman radis ono sto cetnici zele, da mrzis svoju repku.
PapaK
@gofnogofnotackaba Laj, laj ... Naleti pa mi mrtve u lice opsuj. Imas li muda, bHalija?
Chico
Pokeras ponovo u akciji ?? Dok nije u stanju cak ni Velez preuzeti, ispeci zanat, vec do 60te godine ceka da bude selektor. Ja da sam na mjestu Pice Zeljkovica iz principa ga ne bih nikad postavio
isko87
Barbarez uz svo duzno postovanje prema tebi.Pokazao si se da si pravi Bosanac kroz utakmice,al te molim jedno neseri previse.Mjesto da ti ti takvi kao ti podrzajete ove decke sto tek dolaze vi takvim nekim izjavama na tviteru,instagramu omalovazavate ove momke.Nekazem da neigraju kako treba da smo zadovoljni nismo.Ali sto ste jaki samo na poetalima na drustvenim mrezama.Da ste htjeli dobro ovoj repki potrudili bi se prvo ti pa ostali da udjete u savez umjesto Vice i Vicinih miseva.Prestani pasa to radit zasuci rukave potrudi se da otjerate one lopove iz saveza.Dodjite ti Baljic Bolic Spaha i jos vas par.Dignite i BH fudbal i repku na malo visi nivo ako ate sposobni kao sto ste sposobni se oglasavat na drustvenim mrezama i dizat sebi rejtinge a spustat ove momke.Ako stw toliko sposobni otjerajte Peteva i dovedite Vahu vi na mjesto selektora a ne se dizat na instagramu
celikze
Ima dosta istine u tvom kometaru.Kada bi jos dodao bilo kakvu ideju kako otjerati ovu gamad.Znas kako u Oktobru na izborima ako imamo bilo koga izabrati.Dobro znas da je sve politika i da samo podobni dobijaju pozicije.Nece nama Barbarez Bola Konjic i ostali mijenjati vlast ako mi sami to nismo u stanju.Na demostracijama za rahmetli curicu iz Kaknja bilo 60-ak ljudi toliko o nama i nasem moralu.
Jupp
@isko87 Vala sve cinjenice podrzavam sto si naveo, evo ti i lajk, ali si rodjo nepismen da valja!
damir83
Ti di pismen. Mozda čovjek kao i ja ne zivi u BiH. Pismeni ste vi koji samo znaju vrijedjati druge !
mido1921
Ko dolazi???? Vi debili se nadate nekoj boljoj budućnosti!!!??? Kad smo izbacili zadnjeg igrača svijetske klase? Višća je zadnji koji je top igrač a ponikao u našoj ligi. Tražimo osrednje igrače po dijaspori i nečemu se nadamo. Mlada reprezentacija služi da se uzmu pare od menadžera. Garantujem da Starčeviću ponudiš 10 milja i ti možeš igrati. Fudbal se sustavno uništava u BiH a debili zadovoljni ako reprezentacija bod negdje uzme. Savez ti vodi sestrić političara koji zna o fudbalu ko i svaki navijač. Barbarez je legenda i treba da bude u savezu.
mido1921
Hajd ti ih smjeni i sebe dovedi. Komentar ti je glup. Kao da kažeš Harisu Silajdžiću otjeraj onu trojicu pa ti budi predsjednik. Sustav je takav da klubovi kao što su Vrbanjuša, Vratnik, Igman, Unos, Famos, Pofalići itd predlažu i biraju ko će u kantonalni savez ( naravno neki papak koji podmiti) njihov se glas pika kao i Željin i Sarajeva. Tako da buregdžija i piljar dođu u kantonalni savez i predlažu jedan drugog ko će u državni savez. Tako da legende i stručnjaci ne mogu ni primirisati savezu osim ako ih Vico pozove ( a on poziva samo podobne kao što je Misimović).
Jupp
@damir83 Uvrijedio ga sto sam rekao da je nepismen? Nista mu ruzno nisam rekao.. Moje izvinjenje ako se uvrijedio @isko87 nekada treba skrenuti paznju da se isprave stvari, da se pokrene kolektivni napredak u tom smislu.
BHparola
Ma ovih internet frajeri sto samo blate, treba dobro vaspitati, ako roditelji nisu
Bhf111
Ne seri i ti jbt, da si zelio sta potrudio bi se pa do sad bio predsjednik saveza, narod bi te podrzao u svemu
VELEZ
Realno ovo je istina, covjek uziva u penziju, samo igra poker i za****va se po tviterima, mogao je dobit licensu za treniranje da je htio do sad
SeoRusilac
Ima licencu ali mrsko mu trenirati i meni bi bilo mrsko da imam njegove pare
Gr0hot
Ima on urednu licencu vec odavno. Nece da se ofira i stresa, komentarise jer ga boli i zbunjuje ovaka reprezentacija. Bas kao i sve nas ostale. Da mu je do posla, nasao bi ga on vec do sada ali ocigledno mu to nije jedan od zivotnih prioriteta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.