Ponoćna poruka Sergeja Barbareza odjeknut će Bosnom i Hercegovinom
Foto - EPA

Ponovo se oglasio

Ponoćna poruka Sergeja Barbareza odjeknut će Bosnom i Hercegovinom

M. Šljivak

Čuveni kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez (52) često na društvenim mrežama komentariše dešavanja u nacionalnom timu. To čini pomalo skriveno, a poruka koju je poslao protekle noći odjeknut će u Bosni i Hercegovini.

Sergej Barbarez često se oglašava na društvenim mrežama o situaciji u bh. fudbalu, posebno reprezentaciji naše zemlje.

Legendarni kapiten Zmajeva nikoga ne proziva imenom, ali iz njegovih poruka može se dobro protumačiti kakve poruke šalje.

Tako je protekle noći Barbarez objavio novu poruku. Ona će definitivno odjeknuti Bosnom i Hercegovinom.

"Nije je teško voliti", poručio je Sergej Barbarez uz fotografiju sa svojim nasljednikom Emirom Spahićem.

Oglasi

Navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine godinama unazad prizivaju Barbareza na mjestu selektora, ali Fudbalski savez je uvijek birao druge opcije.

Problem je svakako činjenica da Barbarez nema nikakvog trenerskog iskustva. On je poprilično daleko od fudbala i kao takav ne ispunjava uslove o preuzimanju nacionalnog tima.

Sergej Barbarez je karijeru okončao 2008. godine, a u reprezentaciji Bosne i Hercegovine nastupio je 47 puta i postigao je 11 pogodaka.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Treba svakako napomenuti da će novi selektor Zmajeva vjerovatno postati Savo Milišević. On će zamijeniti Mehu Kodru koji je dobio otkaz nakon samo dvije utakmice.

Top Komentari

Zaccheroni
Hajmo "huligani" ove drzave,pokazite koliko je volite i organizujte protest i smjenu rukovodstva saveza. Od vrha do dna,ne nuzno tim redom
6 0
Sary
Savo Milošević iz Bijeljine igrao za Srbiju provjereni ****** i da bude trener nade reprezentacija e moji bosnjaci pre svega pa onda sve patriote sram vas bilo ako se ne dignete na proteste protiv Arkana i Misimovoca i njihovih poltrona i bosnjaka koji su u savezu za radi svojih interesa jadno!!!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi