20

Komentari (20)

user1712651321
Hebo vas Dodik glupi i Vico i Misimović i svi
Robijasi_It
Ako se desi da nebude uspjesan..onda c'è pakas vico rec trazili ste dobiliste....koja ****a samo da ostanu u savezu...mogao bi vico bit i za prsa uhvacen..jel on zna kakve ludjake ima sad u strucnom stabu Barbarez+Spahic=vico na****si
E.Car
Ma daj čovjek od 2008 nema dodirnih tački sa fudbalom!!!!
Spreco
Kockarska propalica na mjestu selektora? Top lista nadrealista se reprizira, sve je nadrealno, smiješno, tragično.
juve10
Ovo je super rješenje. Barbarez je patriota i to je potrebnije nego stručnjak. Bar neće slušati po savezu ko će igrati a bogami on ima i muda da igračima **** mater ukoliko neko "ne sluša". Ukoliko ranije napusti, e onda savez pritisnuti
Akilem
Koliko ste para dobili da stavite naslov "Bacio u Trans navijace reprezentacije"? Barba ne pristaj ovo je klopka I za tebe I sve nas. Vico napolje, Savez napolje!
Aleksandar1976
Aj bar neko da nešto skonta na ovom smiješnom portalu naravno da je klopka
Drakula
Ma moze sad bit ko god hoce mi nemamo igraca da odigramo kvalitetno protiv san marina kamoli protiv nekog drugog
Lyon
Smijesno je da nacionalni tim vodi covjek koji dana nema iskustva..samo zato sto je dobar igrac bio..mada 17 golova od skoro 50 utakmica i nije neki ucinak..al tako je to kod nas, javnost je zadovoljna, jos jedne kvalifikacije baci u vodu.
FCBFCBFCB
Ne pametujte odma kao svi ste strucnjaci i znate sta ce bit. Samo cu rec jeli imo Alonso trener Leverkusena ikakvog iskustva? Nemojte letit pred rudu pa kad bude kontra od vase tvrdnje onda vam valja gutat. Ovdje se Barbi treba dat puna podrska a posebno ako znamo kako je davo sebe za repku kao igrac. Ja mislim da mu mnogi nece zamjerit iako nemadne uspjeha osim vas par negativaca koji vec sad osudjujete iako covjek nije jos ni poceo radit.
Deepy
Kakve rezultate Sergej ima u trenerskoj karijeri?
kostro
Nikakve,ali ce ih imati
crni1000
Alenizmostara
A Savo, Sušić... ??
vedin
Sregej ima iste rezultate, bez obzira što nije nikada bio trener, kao i ovi amateri što nas treniraju u zadnjih desetak godina! Daj mu šansu kada su svi ovi amateri dobili.
user1676232465
Što sw Ti ne prijaviš za selwktira ako je to tako daj mu šansu da pokušam . Šta ima veze što nemaš trenersko iskustvo . Ne ide to baš tako daj mu šansu a nike te atruke niti se bavi tim .
FCBFCBFCB
Kakve je imo Alonso. Trener Leverkusena
user1676631476
Ili Zidane prije Reala?
user1676631476
Arteta takodjer
user1676232465
Alonso osim što je vrhunski fudbalwr bio je po zanimanju TRENER , čovjek ima normalan rauvojni put , trenirao 3 godine Real Sociedad B ...prije toga djetlće . A ko su mu trenerski učitelji da i ne spominjem . Naravno čovjek nastavio da se razvija u tom poslu i napravio rezultat .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti