Sergio Ramos se prvi oglasio nakon ostavke Luisa Enriquea: "Svaka pobjeda će biti za tebe"

Napustio klupu Španije

Sergio Ramos se prvi oglasio nakon ostavke Luisa Enriquea: "Svaka pobjeda će biti za tebe"

E. Čaušević

Fudbalski savez Španije potvrdio je danas da Luis Enrique više nije selekor Crvene furije.

Enrique je na ovo mjesto stigao prije nešto manje od godinu dana, ali na iznenađenje svih odlučio je da se povuče. Već nekoliko mjeseci nije bio uz ekipu, a njegove poslove obavljao je pomoćnik Robert Moreno.

Niko nije znao zbog čega Enriquea nema u javnosti još od marta, a on je poručio samo da ima privatnih problema. Danas je zvanično uručio ostavku, a na njegovom mjestu će biti upravo Moreno.

Međutim, još uvijek se ne zna o kakvim problemima je riječ. Španski mediji špekulišu da Enrique ima zdravstvenih problema, a neki su čak objavili da se radi o njegovoj kćerki.

Nakon što je potvrđeno da više nije selektor Španije prvi koji se oglasio bio je kapiten ove ekipe Sergio Ramos.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Svaka naša pobjeda će biti za tebe. Imaš svu podršku moguću od mene i cijele ekipe", poručio je Ramos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi