Mourinhova blamaža na Marassiju: Šuti, gleda u jednu tačku i ne trepće...

Užasna noć za Romu

Mourinhova blamaža na Marassiju: Šuti, gleda u jednu tačku i ne trepće...

Haris Zilić

Nastavlja se užasan start sezone za ekipu Rome, a izabranici Jose Mourinha večeras su upisali težak i bolan poraz u šestom kolu na gostovanju na kultnom Marassiju. Domaća Genoa je razmonitrala Vučicu iz Rima i slavila rezultatom 4:1.

U petoj minuti start iz snova za domaće. Gudmundsson je na asistenciju Strootmana pogodio za 1:0.

Roma se vraća u 22. minuti, Cristante pogađa za 1:1 na asistenciju Spinazzole i svi su pomislili da nas čeka sjajna i neizvjesna fudbalska predstava, ali onda raspad Rome.

Do kraja prvog poluvremena Genoa postiže gol za 2:1, strijelac je bio Retegui u 45. minuti na dodavanje Thorsbya.

U drugom poluvremenu totalni nokaut Rome.

Thorsby u 74. minuti se upisuje strijelce i to je bilo 3:1, asistent kod ovog gola bio je Dragusin.

Oglasi

Roma u tim momentima kao da je nestala sa terena, a Messias u 81. minuti kroisti dodavanje Frendrupa i postiže četvrti gol za domaće i velikih 4:1.

Mogla je Genoa do još kojeg gola i da do kraja ponizi Romu, ali ostalo je do kraja 4:1. 

Noć koju će Jose Mourinho što prije zaboraviti, a u pojedinim momentima večeršanje utakmice samo je izgubljeno gledao u jednu tačku.

Roma nakon šest kola ima pet osovjenih bodova na 16. poziciji, Genoa je na 11. poziciji sa sedam osvojenih poena u šest odigranih kola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A, 6. kolo:

Genoa - Roma 4:1

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Specialist in failure
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti