Sin Andrija Ševčenka bira između četiri reprezentacije

Za koga će igrati?

Sin Andrija Ševčenka bira između četiri reprezentacije

E. Škorić

Slavni ukrajinski napadač Andrij Ševčenko otkrio je kako njegov 12-godišnji sin Kristian trenira u Chelseajevoj akadeiji.

Kristian je rođen u Londonu, tu je i odrastao, dok je njegov otac ostavio veliki trag u dresu Chelseaja, kao i u dresu Milana.

12-godišnji Krisitan ide stopama oca, trenutno je član Chelseajeve akademije, a zanimljivo da su četiri reprezentacije u njegovom opticaju.

Ima pravo nastupa za Englesku, Ukrajinu, pa čak i za SAD i Poljsku s majčine strane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moj drugi sin trenira u Akademiji Chelsea", rekao je Ševčenko za ukrajinsku stranicu Vesti .

"Ovo je jako dobra škola, koja je odgojila brojne vrhunske igrače. Ne znam za koga će Kristian igrati, ali nije isključeno da to bude i Engleska. Razgovarat ćemo o tome", dodao je.

Top Komentari

SeoRusilac
Kakav je tacno trag ostavio Sevcenko u Celziju? Nazalost u dresu Celzija nije bio ni sjenka one igracine iz Milana
7 1
Kiss
ostavio kakav takav trag dok vas trojica vjerovatno nećete nigdje ostaviti nikakav trag takvim pametovanjem,malo se saberite kad komentarišite već
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi