Sjajna vijest za Lulića i ekipu: Čelnici Lazia užurbano rade na produženju ugovora Inzaghija

Na kraju sezone mu ističe ugovor

Sjajna vijest za Lulića i ekipu: Čelnici Lazia užurbano rade na produženju ugovora Inzaghija

E. Oštraković

Lazio ove sezone igra sjajno, te su trenutni lideri u prvenstvu Italije, a do kraja će se za titulu boriti sa Juventusom.

Glavni "krivac" je naravno trener ove ekipe Simone Inzaghi, koji bi mogao produžiti ugovor sa ekipom koju trenutno predvodi sa klupe.

Kako navode italijanski mediji, postoje interesi nekoliko klubova za ovog trenera, te su u Laziu spremni da mu ponude produžetak saradnje.

Njegov ugovor ističe na kraju sezone, a ako osvoji titulu na kraju sezone Inzaghi će dobiti oko 500 hiljada eura bonusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, klubovi koji bi željeli ovog trenera vidjeti na svojoj klupi su Barvelona i PSG, te u Laziu žele što prije osigurati njegov ostanak.

Još uvijek nije sigurno kakvo produženje ugovora će čelnici Lazia ponuditi Inzaghiju koji trenutno zarađuje 1.5 miliona eura po sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi