12

Komentari (12)

velez mo
Sretno Hadzija,Samo Jako Majstore!
Ecosport
Sve super, pa ako iz FKS hoće da kupe Oreča i Hadžikića, bujrum, odriješite kesu i to baš baš.
Nikaragva231
Sumnjao sam u kevelja i u ovu upravu al razuvjerili su nas sve . Bravo
Ham0
Hvala Allahu milostivom samilosnom, znaci nece u Sarajevo
Zaccheroni
Cestitke Osmane,MUSVDG
Mostarac94
Volimmirvaha i ostatak krezubih tzv navijaca Sarajva na aparatima
Taceoni
user1676312914
Bravo Hadžija...još je ostao Gulliii. Ide i to ubrzo.
rabodimis
Braca placen igrac 120 000 Eura.. Ko zna kolika mu je plata.. Odigrao odlicno EP, vec tad je FK Sarajevo moglo uzet 3x vise od ulozenog.. Sad dobro igra za Velez.. Na osnovu cega taj optimizam, ko ce isplatit njegov ugovor od FKS ?
user1676328842
Bravo Osmane !
Ibrahimbeg
Sve čestitke Upravi Veleža pred. Kevelju na odličnom radu.Gradi se biser Mostara tribina na stafionu.Doveo si dobtoga trenera, i dobre igrače.Uporedo sa gradnjom stadiona briga za igračkim kadrom je velika. Potpisivanjem ugovora sa velikim igračima Veleža. Za sve ovo gosp.Kevelju velika vam hvala.
user1600705501
Iznenadit ce on drug moj , al u negativnom smislu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.