9

Komentari (9)

edo111
Sudija je samo napucan loptom,i to je eve.
abaljic7
Dotični novinar ne poznaje pravila, a pametuje i obmanjuje javnost !!!
abaljic7
Pitana ispravno postupio ! Ispravan pogodak. Nije spuštanje u svakom slučaju kada lopta pogodi sudiju. Spušta se kada pogodi sudiju i : - udje u gol, - promijeni posjed lopte, - igrač dodje u izglednu priliku ili obečavajući napad. U ostalim slučajevima sudija je vazduh. U ovom slučaju lopta je došla do saigrača koji je okrenut ledjima prema protivničkom golu. Ispravan pogodak !!!
meepo
@abaljic7 sudija vise nije vazduh. Pročitaj nova pravila.
abaljic7
Nije spuštanje u svakom slučaju kada lopta pogodi sudiju. Spušta se kada pogodi sudiju i : - udje u gol, - promijeni posjed lopte, - igrač dodje u izglednu priliku ili - obečavajući napad. U ostalim slučajevima je zrak !!!! Bolje čitaj šta piše !!!
Bohemia
Drug procitaj pravila. Svako dodirivanje lopte od strane sudije se prekida utakmica, sudija imi podbacije liptu imi dosjeluje ekipi koja je imala posjed
Dzambo
@Bohemia Samo ako se mijenja posjed lopte spušta se, tako je bar u Engleskoj ligi
abaljic7
U odgovoru meepo - u sam vam naveo u kojim slučajevima se igra prekida i lopta spušta. Ostali slučajevi su ostali po starom, da je sudija vazduh !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.