Sky Sport: Džekin transfer na čekanju!

Napadač dogovorio lične uslove

Sky Sport: Džekin transfer na čekanju!

Admin Čaušević

Informacije vezane za transfer Edina Džeke se praktično mijenjaju iz sata u sat. 

Iskusni napadač će poslije četiri godine napustiti Romu te će mu prema svemu sudeći naredno prebivalište biti Milano.

Kapiten bh. reprezentacije je postigao dogovor s Interom, međutim kako izvještava Sky Sport cijeli posao je stavljen na čekanje.

Gazzetta dello Sport je jutros prenijela vijest da su Nerazzurri pronašli recept kojim bi došli do 20 miliona koliko želi Roma.

Prema Gazzetti plan kluba s Meazze je da za Džeku ponudi 13 miliona eura te u transfer uključi nekog od mladih igrača.

Međutim, Sky Sport ima drugačiju verziju priče. Pregovori su za sada stopirani te Roma i Inter tek treba da postignu dogovor. Stvari bi se trebale ubrzati u narednim danima.

Otkako je imenovan na poziciju trenera Antonio Conte insistira da se Džeko pojavi na prvom danu priprema Intera za novu sezonu zbog čega će klubovi imati još nekoliko sedmica da dogovore sve detalje i koji igrač bi trebao put Rima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko bi u Interu trebao zarađivati četiri miliona eura po sezoni, a evidentno je da će na potpis ugovor s Interom morati sačekati još neko vrijeme.

Inače, popularni Dijamant se reprezentacijom BiH priprema za veoma važne utakmice kvalifikacija protiv Finske i Italije te je za nadati se da medijske špekulacije neće uticati na njegovu koncentraciju.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mica
sere necega ni oni jeboga perisic stasu
0 4
PAZZAINTERAMALA
MA KAKAV DZEKO NAJJACI NAPAD U EVROPI IKARDI I LAUTARO MARTINEZ !!!! AMALAAA
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti