35

Komentari (35)

DadiG
Amoah malo dirao loptu kaže “novinar”.
kurjak
Dragi moji tuzlaci, ovaj što se predstavlja bazaorao je nažalost naš sugrađanin koji još nije naučio hodati po asfaltu i sad koristi termine goram i dolam.Ide na utakmice TC naravno za 20 KM i sendvič.Ja ga molio da ga dovedem na utakmicu a on mene blokirao.Halalite mu,evo i ja mu halalim.
Haroldinjo
Hehe oba gola iz ofside ali hajmo dalje sa svima jako NIKO NIKO SAMO SLOBODA
pjanke.sa
Mi se koljemo ovdje a i ovo je namjestio Vico sa svojim sudijama da se ne odvoji Zeljo puno od Borca…sta bam je ljudi ne svadjajte se moramo biti slozni i vratiti Savez na pravi put. Ovaj namjerno sve unistava po depesi Dodicka!!! Otvorite oci!
Uranija
Pjanke je li i za loše partije Sarajeva vico kriv
pjanke.sa
Nije brate ali jeste za specificne situacije i ubijanje igraca u mozak. Tako da indirektno jeste. Mi trebamo jos vremena majstore samo to ti mogu reci. Ove godine Europa na konju smo!
adoony11
Oba gola iz ofsajda.
Samosloboda.forzajuve
****iiii strumfoveeeeee..
SarajFK
Sloboda ostecena na ocigled javnosti. Sta bi tek radili ovi iz sda da zelju ne prenose na tv? Vjerovatno bi i sudije sutale loptu u protivnicke golove, samo da zeljo ne izgubi.
SarajFK
sda opet uzela stvari u svoje ruke pa zelju spasile sudije. steta za slobodu sto ih ovako zaklase, ali sta ces, navikli smo svi na lakrdije kada igraju komsije.
SA1921BA
@sarajFK...glupaneee glupaneee glupannneeee
Ghost_Rider_1994
Ne dobije 21-ca slobode drugi zuti, zabiju iz ofsajda. Ne pisi gluposti
user1653764640
****m li ti nanu
veliki73
@SarajFK kakav si ti debil, drugi žuti karton Martinovic nije dao igracu Slobode, Osmankovic gol iz ofsajda dao, šta ti treba još
user1659354598
Debilu jedan majke ti se svi na****li iz Zelje i sestu ti ****li
Hadzija123
Nije bio ofsajd jedino ako se i Bender racuna kao zadnji igrac a Boze dragi ko nama sudi utakmice pa.momak bio metar u ofsajdu
Azur77
A Seljin go nije iz ofsajda hhahahaha
Uranija
Isto tako kad je amoah proslijedio loptu za hodžića tu mali hodžić nije bio puno u ofsajdu, max pola metra.
veliki73
@Azur77 hahahhahahahaha hahahahhahhhaa
pjanke.sa
Jel plako Mulalic?
ubnt2
PITARI su po tom pitanju protiv Slobode nedodirljivi, najveći uspjeh protiv Slobode u PLBiH JE 1-1 ja mislim hahahah, Željo barem nikad ne primi 4-vorku na bilo kojoj tekmi D: Poy
mitoza
Piše se plakao a ne plako. Dajte malo više kulture i pismenosti.
SA1921BA
Crveni karton? Gol iz ofsajda? Tuzlanske KARNE
Uranija
A amoah kad je proslijedio loptu za hodžića, tu mali hodžić nije bio puno u ofsajdu, mozda pola metra samo.
user1658611289
Gol želje iz nedozvoljene pozicije
mitoza
Stilic jako loš.
veliki73
Martinovicu i Beljo poginuli dabogda prvom za crveni karton koji nine dao a drugom zbog gola kada nije signalizirao ofsajd, kad te ovako osakate i x je dobar
bazaorao
Jedini navijači koji još uvijek navijaju sa juriiiiš hehege
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti