80

Komentari (80)

Rizva17
Sreća prati hrabre. Bravo Slobodo !!!
Jugovina
Ovo je bolesno hahaha Izgleda da je sugradanima bitnije da mi izgubimo nego njihov klub pobjedi.
Bereta
Ode HŠK Svinjski buhaha
Deepy
Razveselio se nakon pola godine. Ne brini,Zrinja ce nastavljati dikeliti tamo gdje je stao. Nikad nismo lovili kantu kupa koja nista ne donosi. Prvenstvo donosi uz samo jedan prolaz u pretkolu LP, jos jednog lakseg protivnika i ulaz u konferencijsku. To je cilj.
omer
Ispravio bih sve ove koji u komentarima kazu da je Sloboda pobijedila Zrinjski, a krajnji rezultat je bio 1:1. Pobjeda se izvojeva u regularnom toku meca, a penali su nesto sasvim drugo. Mnogi penale zovu lutrijom posto tu uglavnom sreca odlucuje. Zato se desava da autsajder bude bolji na penale od favorita. A Sloboda se danas revansirala Zrinjskom za poraz u finalu ovog istog kupa 2008. godine, takodje na penale nakon sto je Sloboda pobijedila na Tusnju sa 2:1, a Zrinjski identicnim rezultatom slavio u revansu u Mostaru. Tada je Zrinjski bio sretniji sa bijele tacke, a ovaj put je to bila Sloboda.
bk123
prvi normalan komentar...bravo majstore
Deepy
Bravo Omere i cestitke na prolazu.
lalinjo
Tako je legendo,svaka ti čast,rijetko normalan komentar....sportski pozdrav
CrveniKakanj
LuisCarlo
Ja se ne bi javljo nakon što vas je Zrinja srušio dva puta u mjesec dana
Ubleha
Ispuhali balon ste vi fk vehlez,borba za opstanak -20 brrr.hahaha
velez mo
Ultrasi MEĐUNOŽJE to su pi cke male na šake bjeze ko curice male,hahahaha
UM1905ZM
Boli li vas i sada hahahha
velez mo
Boli vas ovo zajednistvo,Veleža,Sarajeva,Zelje,Slobode,Čelika,Tuzle,to vas boli,pa latine mi smo zajedno bili 92-ge,a bicemo i danas u to nesumjljaj,mozemo mi jedni druge podje bavat,ali mi smo zajedno,a vi lizite guzove vici i vicičima,22 kartona dobili,ko da balet igraju,jesu li se primakli 16 faul za njih.MEĐUNOŽCI UŠA
Deepy
Okle rukopis? Ne sumLJaj?!?! Wtf :P
Deepy
I ko ste vi, a ko mi? Ti si jos u ratu pajda, bolje bi ti bilo da prozracis glavu i ostavis se gluposti koje su nas dovele sve na prosjacki stap.
UM1905ZM
Gledaj budale i sad o ratu hahaha ,kako su zaostali hahaha,nego kad igrate protiv Borussie ?
Sloboda
Sad još Tuzla jedno 5 komada Želji da uvali...
velez mo
Bravo Sloboda,svaka cast
yugopo
Ne moze SE konstantno pobjedjivati utakmica sa samo 1 golom! Moralo SE nekad obiti o glavu!
lalinjo
Šta bi onda tek na Juventus rekao....
pjanke.sa
@lalinjo malo ste se digli ha? Poredite se sa Juventusom hahaahahahahaahahaah
HUNTER
Hahahahaha, čuj Juventus
lalinjo
Nismo se digli,a i daleko smo i od Juventusa koji ima budžet kao cijela BiH tako da se i ne možemo sa njima porediti,ali smo najjači klub u PL ove sezone i igramo najbolji nogomet,nekome to smeta,a nekome ne ovisi kakav je tko,ja to sve gledam isključivo sa ljudske i sportske strane...SP
kurjak
E nek smo pobijedili ovaj Zrinjski vala srce mi ko kuća.Vazda protiv njih loš skor.Vrijeme je bilo da im pokažemo zube.Bravo Žižoviću bravo momci.
aynur365
Bravo za Slobodu. Čestitke od PITARA
Edotz1
Hvala i vama sretno u kupu i u prvenstvu pozdrav od Fukare
aynur365
Hvala prijatelju
StarMoVe
Hrvatski ili Rvatski Šovinistički Klub, E neka ima Boga da je ko zrno graška sve dodje na naplatu sve zlo i loše i prvo mjesto ce te na kraju izgubit. U sudijskoj..
bk123
e nek si i ti dočekao 5 min sreće odmah je i meni drago...aj samo kad podješ vani malo se pregrni preko leda malo je zima -20
UM1905ZM
U kuću skakać nemoj skakati -20 je smrznut ces se
StarMoVe
Moja sreća je počela pod Bijelim brijegom na utakmici Velež-B. Dortmund kada vi još niste ni postojali i pred 30.000 Veležovih navijača Rođenih i Red Army i od tada nikad prestat neće, a vi jadovani uzmite ćebe i pokrijte se jer ste svim normalnim Mostarcima pokušali sreću oduzet al malo sutra nije Velež ono što ste vi mislili Velež je više od igre i više od vas.. Ćiu Ćiu tup.. He he He.. Punoglavci..
bk123
aaa jadan ll si
UM1905ZM
****ni dva puta u mjesec,-20 vani pokrijte se i sutite,nego reci mi kakvo Ce vrijeme biti 1980 kisa ili sunce,ne pitam te u budućnost jer i sada gledate 40 godina unazad to je vama buducnost
StarMoVe
Sve što ima da kažeš, maca pojela jezik ne brini se igrat će Velež opet protiv Juventusa i jakih timova kao što je i prije igrao dok će vama to ostati pusti snovi.. Sve se vraća sve se plaća.
lalinjo
Ljudi mrze one koji pobjeđuju u njima osjećaj manje vrijednosti, mržnja je najčešće strah, jer čovjek ne mrzi onoga koga se ne boji nego samo onoga koga se boji.
LuisCarlo
Šta se tiče Federalčić iz Vrapčića javljaš..dobili ste dva puta po prnji
StarMoVe
Hahahah ko se vas boji Hahahah idi bolan umij se prestani pisat gluposti.. Velež je više od fudbala a vi to niste to je to.. Žao mi je vrageci još će puno Neretva govana pronjet da se njemu približite đaba vam sve i titule i pare.. Pa vas se ne boji ni Klis iz Butrovic polja hahahah..
sslazio
1000 faulova, samo 1 zuti karton za Zrinjski.
Gari Garinča
Nek ste mlatnuli ove Vicine škutore
Poslije Zrinskog , pada Široki aBd, aferim momci i Bukviću..
LuisCarlo
Kup je nebitan. Bitno da smo lideri u Ligi i da smo pokorili Vrapčiće i Hase.
UM1905ZM
**** kup ko kup,ali izvodenje penala je opet kriminalno,i opet isto kao protiv Apoela na tome treba poraditi...
Ado_GTI
Nemoze se igrati na dva fronta. Kup i liga.
UM1905ZM
Odmah se znalo da ćemo izgubiti,kad penale izvode 3 igraca kojima nebi dao da vodu nose,a ne da izvode penal...Uzasno izvodenje penala,sreca nije u pitanju,pogotovo kad se daje izvodenje igracima koji su totalno van forme...Sloboda cestitam na pobjedi.
Zaccheroni
Podstanari OUT
VELEZ
Izbacit iz lige ovaj umjetni klub iz medugorje
UM1905ZM
Meni je izglednije da ce tvoji jadnici sami sebe izbaciti,ako Jos niste istupili
lalinjo
Sloboda danas začuđujuće dobra,borbena,agresivna pogotovo zadnjih pola sata,Zrinjski indisponiran onako po meni dosta čvrst i trkački pokriven,ali dosta bezvoljan. Slobodi čestitke na pobjedi.
SonPen1946
Ovaj Bukvic masina za penale jbt
bk123
Nisam gledao utakmicu pa neznam kako se razvijalo al u svakom slučaju čestitke Slobodi ja prolazu i želim im dug put u kupu a nama ostaje borba u prvenstvu...sretno Slobodi i čestitke na prolazu
lalinjo
Kako sam napisao u komentaru tako je i bilo,eto malo nekako bezvoljno danas,Sloboda malo više željela prolazak
UM1905ZM
Pogledajte ko je izvodio penale sve je jasno ko dan Cce cemo izgubiti...
lalinjo
Ne bira trener tko će pucati nego tko se osjeća spremnim u tom trenutku,možda ovi drugi nisu bili spremni,to znaju oni između sebe. Ta bezvoljnost i manjak agresije mi je odmah upala u oko,kao da su željeli ispast što prije da se mogu fokusirati na PL. Ova Sloboda danas nije ona Sloboda iz PL tako da i kod njih postoji neki razlog pada u PL,jer će svi imati sa njima problema ako budu ovako igtali i dalje.
kurjak
Nek mi se javi plemić da mi javno čestita.
Tuzla_1987
@Humac drug jel osto dogovor od jucer da se cujemo danas poslije utakmice :)
Slobodas
Bukvicaaaa kralj
LukasPodolski
user1597698961
Tjesi se hahaha,da je prodano ne bi zrinjsk do 90min vodio pa da prime gol iz odlicne akcije slobode nakon prekida,zasluzena pobjeda slobode
Husrefbeg22
Sve cestitke Slobodi za pozrtvovanost i prolaz dalje. nadajmo se da je ovo pocetak kraja skutora.
Sloboda
Niko, niko samo Sloboda, samo Sloboda...
user1613424508
Slobodaaaaaaaa
Brigata_rossa.1981
Bravooo momci, pozz iz MostaRA
LuisCarlo
Čestitam na prolazu u Uskoplju. Ovo je vaš rang.
AlenSkY
Bravo momci ⚫?
Hexex
Ovo znači igrati bez predaje, Bukvić zidina
realista1982
Bravo Bukvicu majstore,čestitke za Slobodu!
donn
NorthSide
Ispuhali plemići
UM1905ZM
Jbg valjalo je vas iskarati zato smo ispuhali...
NorthSide
Hahahahaahahahaha ubila vas Sloboda
aynur365
Ovo UM je ustase Međugorje?
UM1905ZM
Pa ja da sam na tvom mjestu nebi se od stida javljao kakvo silovanje ste prozivili u 2 utakmice protiv nas,Slobodi cestitam na prolazu.
Starigrad01
Bravo Sloboda.Šatro uzeće Zrinjski duplu krunu.Neće ni jednu.Možda da uzmu samo duplu činu.
Starigrad01
Husrefbeg22
Pokazalo se kako je bosanska bukva bolja na golu od skutorske kuke
lalinjo
Misliš bila ravnopravna,to sigurno danas jeste,ali daleko su oni od kvalitete Zrinjskoga koji je danas bio dosta bezvoljan,ako Sloboda bude ovakva i ubuduće onda će svi imati problema sa njima, i ako se kod njih nešto čudno dešava jer su danas bili totalna suprotnost od onoga što pokazuju u PL.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.