42

Komentari (42)

Husrefbeg22
Napadaci Sarajeva levati koji se takmice u promasjima i pogadanju stativa i precki. Samo gol postici iz 10 sansi zanjih je nemoguca misija.
antikomunist
Ove SNSD SUDIJE NAS UBIŠE GENERALNO. A MO KO OVCE-Sj**** nas Trojka i razjedini maksimalno dok se srbi i hrvati zbili i ZAJEDNO nastupaju.ZATO nam je ovako u državi, u sportu.. jer jedino mi istinski volimo ovu zemlju i mali dio ostalih poštenih i finih ljudi. Neka, treba nama ovo, treba nam i Dodik i Vice i Gigovići i Njegomirovići. Šteli se opasno da ispadnu Leotar i Igman.
mido1921
Vratio sam snimak da vidim na šta se Feđa vadi ovaj put. Smiješan je više. Da je sviram faul na Suljiću mi bi pobjedili hahahaha. A što Ahmetović zamalo ubi goluba na banderi, što Ikiću zapinje trava, što odbrana se nada da će opet Sloga fuliti, to nikom ništa. Hoće Feđa ono što ima Borac, vjetar u leđa pa mi možda poneku pobjedio. Feđa cigane.
Comandini
Dudic 15 milja svaki mjesec i laganica a vi navijaci se nervirajte po forumima. Ako sam nije spoznao da je od 9 ljetos odbacenih igraca bar 3 trebao provjeriti do zime i sacuvati sirinu onda nemamo sta pricati. Niti je Hadzija Sportski direktor s iskustvom niti je Dudic trener za Sa. Zamjeram Hadziji jer je dozvolio ovom sarlatanu da na svoju ruku radi sta zeli kao u Velezu. Sve sto je radio drugima kroz trenersku karijeru mu se obilo o glavu kad mu je najsladje bilo.
Zulfikar
Ma Sarajevo je jako kao beton, samo su zapali u malu krizu bas kao i Barca. To je samo ciklus kriziranja koji nema veze sa Dudicem. Pitari budite saburli jer potrebno je barem 3. sezone da se covjek adaptira. Nadam se da Sarajevski smog ne utice negativno na njega radi toga sto klimatski faktor moze biti od krucijalne vaznosti. Vidjet cemo sto ce zimski dani donjeti uz povecanu zagadjenost have usljed intenzivne paljevine smeca i lozione stare obuce, plastike i drugih kancerogenih materija.
Baboisback
Koja je poenta drzati Ahmetovica u ekipi??? 36 godina,realizacija 0. Radije dajte sansu nekom mladjem. I dajte otkaz nom ko je prodao Mujakica i Sabanovica,i Pidru. Tad je i poceo pad ekipe.
pjanke.sa
Uzasno smo ovo odigrali. Bez obzira na njivu teren, bez obzira na sudjenje, moramo bolje!!! Nezainteresovanost i bezvoljnost nas ubija. Ako je njiva teren, barem mozete trcat bez lopte otkrivat se, gubimo strpljenje i mi koji smo vam najvise vjerovali.
Ecosport
Biće bolje iduće kolo bez Kodre i Dudlića na klupi. Biće na tribinama i to je sigurna pobjeda.
Labood19
Ma Vico opet...
HerrOttoFlick1921
Glavu gore kone. Večeras vas nije išlo. Prolazite Čelika na penale.
Cod
Moglo bi se vrlo lahko desiti da Celik u srijedu izbaci Sarajevo.
user1655831611
broj6
Ova se liga igra za sudije i neke vece sile izgleda. Sarajevo jest najvise samo sebi krivo, fulili su sto nisu smjeli. Ali sta rade ljudi u crnom ovo nigdje nema.. Danas Borac - Posusje, gol iz ofsajda i nepostojeci penal od strane strucnjaka Gigovica. Veceras od 60. minute Njegomirovic je sve uradio da Sarajevo kiksa. Sjeckanje igre, zaustavljanje otvorene igre i nepustanje prednosti, cist faul nije sviran na Suljicu i gol poslije toga zbog povrede Mustafica i igraca manje. Na kraju 4 minute nadoknade, golman lezao od 89:00 do 90:40, poslije toga izmjena.. i opet se kraj svira tacno u 94. minuti.
pjanke.sa
Sve sto si rekao stoji. Bez obzira na sve to, moramo inati vise volje za igru. Fali motivacije. Ja mislim da je to najveci problem. Pa nismo jednog napada odigrali od pocetka do kraja. Sve je nesto nazor veceras bilo sve. Uzas!
Actros
Sve mislim da gore nemoye ali ovo postaje nemoguce
PRESEDAN
14.10.oproštaj od titule,sa nikad boljim financijskom situacijom,tako Ajla reče,majku vam lopovsku,od ublehe na klupi do kriminalca ćelavog i uglancanog perača love,yebo li mu Stojnić i Vico najmilije,mrššššš svi
SarajFK
Bivse FK SARAJEVO je prodato i ugaseno. Sada je to kladionicarska prcija u vlasnistvu zutog kerojeda. MIRVIC JE SAMO STARLETA ZELJNA PAZNJE! Bivse HZ su se prodale hadzicu za joju i ta grupa vise ne postoji!
veliki73
FEĐA OSTANI MOLIM TE VOLE TE HORDEEEEE
Arma
Podrška za Feđu, sto duže na klupi!!
SarajFK
@Edin Merlin Sta sada kazes jarane?? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
SarajFK
fedja duduk: NITAM JA NIT KJIV. KJIVO JE MOJE!!!!!! hahahahahahahahahhahahaahhahahahaha
starmac
KAKO SI KODRO KAKO SI FEĐA JOŠ JEDNA TEKMA NA TEBE ČEKA !
Krajisnikljuti73
Stvarno je patnja gledati ovo Sarajevo...gonite se u 3 lijepe p.m
DV69
Smjehurija od ekipe hahahhah Mulahusejnovicu drugi žuti nije smio dat, ono je bilo možda i za direktan crveni. Mirno spavaj nano sve je zakljucanooooo
A da proba Feda sa nekom vudu magijom sa Jamajke. Ne pomaže mu ni hodza ni pop. Hehehehehe! Kako su on i ćelavac Hadžić uzeli pare za prosječne igrače i povrijeđenog Anicica. Sad se sve vraća. Husrefa će od blata praviti.
edin12345
Joj lige i kurca, prvo danas borac - posusje, lakrdija od sudjenja, pa onda ovaj majmun produzi utakmicu 4 minute, 40 sekundi golman lezao zalio se na povredu, i bila izmjena u nadoknadi, on svira kraj na 4 minute i 5 sekundi. Seoska liga. Ovo nije vidjelo fudbala. Ne ulazim u kvalitet ekipa, niti jedna ekipa u BiH nema ono sto treba imati profesionalni fudbalski klub. Amaterska liga amaterske ekipe, odvratno, fuj.
plemic
nije ti liga bila qurčevita kad ste uzeli covid-titulu. hahaha
user1653764640
Koliko ste se valjali na utakmici sa Zjeljom
user1658611289
Milion posto si u pravu. U sred prvenstva 8 ekipa ne igra na svom stadionu, tereni užasni, bolje ima četvrta Njemačka i peta Engleska liga. Sudije sude po nacionalizmu odnosno kako se ko moli bogu. Nikad ni jedan klub u grupnu fazu ušao nije. Ima još milion primjera al mrsko mi tipkati......
Convicts
Sta ce im tek Celik radit u srijedu ??
user1659241686
plemic
tko je torpediran?
jesamnisam
seljacki mentalitet, pljuvanje i zasluzen poraz :)
Samsung
KOME SMETA JAKO SARAJEVO? KOMEEEE?
SarajFK
Pravda za DUDUKA i STARLETU MIRVICKU. FK MOZARRT igra odlicno i vratice im se negdje. je li tako @pjanke.sa HAHAAAAAAAAHAHAHAHHAHAAAAAAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHA
Edin Merlin
Prodato 1.000.000.000% J….m vam milu majku i vama i Mirviću i onom cukojedu…
visokohz
****e ****m vam sve
Sjever1946
@visokohz ne pamtim lošiju sezonu, ovo je katastrofa
Uranija
Jbm mu komplet familiju ko god bude podržavao ove igrače, trenere, upravu i direktorice i ostale kurave
Sjever1946
Jel vas stid! Djeca vam se smiju, od mrtve Sloge izgubit
SarajFK
HAHAHAHAHAHAHA Podrska MOZZARTU i utrpanom kerojedu. DUDUKE OSTANI!!!! Podrska i za @pjanke.sa i ekipu branilaca lika i djela hadzica i duduka. Bice vam danas tezak dan HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.