Šehić: Ovo ne smije da nam se dešava; Tahirović: Ne, ne, danas ništa nije valjalo

Reakcije nakon poraza u Slovačkoj

Šehić: Ovo ne smije da nam se dešava; Tahirović: Ne, ne, danas ništa nije valjalo

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u drugom kolu kvalifikacija za EURO 2024. godine od Slovačke rezultatom 2:0. Zaslužen poraz izabranika Faruka Hadžibegića.

Utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu koje smo prespavali, a Slovaci su to znalački iskoristili.

Nakon meča komentar utakmice dao je naš golman Ibrahim Šehić.

"Ne znam šta nam se desilo od Zenice od Bratislave. Kasnili smo na svaku loptu, nismo imali svježine. Možda smo se istrošili emotivno protiv Islanda. Ne znam, pod dojmom sam nekim. Nisam nas nikad vidio u takvom stanju kao u prvom poluvremenu", rekao je Šehić u izjavi za BHT i dodao:

"Ovo ne smije nama da se dešava. Nismo ništa naučili iz prethodnih poraza. Moramo mnogo pametnije u narednim utakmicama."

Grupa je izjednačena ističe Šehić.

Oglasi

"Vidite kakva je grupa, ovo je mnogo izjednačena grupa, bit će borba od zadnje utakmice. Kada imaš malo loš dan ko danas, ne možeš pobijediti. Treba naučiti iz grešaka i krenuti dalje. Ništa nije izgubljeno.

Izjavu je dao i prvotimac Rome, Benjamin Tahirović, koji nije krio nezadovoljstvo.

"Ne znam šta da kažem. Razočaran sam, znam da možemo bolje. Nemam šta da kažem. Nismo dali sve od sebe i ne možeš tako igrati. Mi imamo kvalitet igrača, ako svi damo svoj maksimum možemo svakog dobiti. Protiv Islanda su važna tri boda, ali večeras nismo sretni. Ne ne, danas nije ništa valjalo."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Naša selekcija nakon dva kola ima tri osvojena boda.

U narednom prozoru junu gostujemo Portugalu i dočekujemo Luksemburg.

Top Komentari

nakopitam
Sehic vicin cetalj komentarise nesto??? Prikljucite nas velikoj serbiji molim vas. Bolje i to nego ovo trpiti da nam razni sehici prodaju svetinju pa palamude u medijima
3 3
nakopitam
Prima golove sa centra cettnik vicin pijani
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti