SMS je potpisao!
Foto - EPA

Dobio novi ugovor

SMS je potpisao!

Midhat Šljivak

Sergej Milinković-Savić i dalje jedan od najtraženijih veznjaka u Evropi.

Fudbaler Lazija i reprezentativac Srbije povezuje se sa brojnim evropskim velikanima, a selili su ga u Juventus, Manchester United, PSG...

Međutim, Sky Italia tvrdi kako je SMS već potpisao ugovor i da je produžio saradnju sa ekipom Lazija do 2024. godine.

Navodni novi ugovor vrijedi tri miliona eura po sezoni i sigurno je da će njegov ostanak u klubu biti velika stvar za rimski tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio je u prethodnim mjesecima često odbijao ponude za Milinkoviću-Savića. PSG je bio najuporniji u pokušajima da ga dovede, ali nisu uspjeli u tome.

SMS je član Lazija od 2015. godine. Za Nebeskoplave je odigrao 193 utakmice i postigao je 36 golova.

Top Komentari

Mele
Sansu da zaigras u velikanima Evrope, imas jednom, ili poneko 2 puta u zivotu. Imao je sansu prije 2 g da ode, trazili 150 miliona, za njega. Sad cuci tu gdje jesi, ili je produzenje fora za vecu lovu ako ga budu prodavali... Dobar igrac, ali mogao je mnogo vise postici u karijeri , kao i Jovetic, ili nas Visca itd..
0 0
NKZ1922
**** vam on mater vise, preselili ste ga u svaki moguci klub na planeti od Uniteda, preko Citya do PSGa. Samo sto ga jos sa Zeljom niste povezali. Ali bar ste jos jednom pokazali da vase clanke nikako ne treba citati zbog 'informacija' nego samo onako iz dosade, kao i ostalu ZUTU STAMPU
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi