"Bosna je mala zemlja, odmore nekoliko igrača i odmah im kvalitet opadne"

Zmejevi gostuju Poljskoj

"Bosna je mala zemlja, odmore nekoliko igrača i odmah im kvalitet opadne"

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina od 20:45 igra ključnu utakmicu za ostanak u Ligi A Lige Nacija. Protivnik je reprezentacija Poljske. 

U prošlosti su ove dvije selekcije odigrale nekoliko prijateljskih mečeva, a dva navrata protiv BiH Poljake je s klupe predvodio Franciszek Smuda.

Smuda je u razgovoru za poljske medije analzirao reprezentaciju BiH kazavši da se radi o jakom timu kada igra u standardnoj postavi.

"Ako igraju u standarnoj postavi, onda čine jak tim. Problemi nastaju kada nedostaje nekoliko igrača. Bosna je mala zemlja, nemaju velik izbor kao mi."

"Mi imamo puno više igrača. U posljednjem meču protiv nas odmarali su nekoliko igrača i kvalitet im je odmah opao", kazao je Smuda.

U prvom duelu na Bilinom polju Poljaci su poslije preokreta uspjeli slavili s 1:2.

Kladionica Mozzart na pobjedu Poljske nudi kvotu 1.87. To je primamljiva kvota za mnoge kladioničare, ali je zato kvota na pobjedu BiH itekako privlačna.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Mnogi nisu očekivali da će kvote biti ovakve za ovu utakmicu. Poljska je slavila u prvom meču, favoriti su i sad, ali oba tima traže pobjedu i sigurno da će pokušati do nje doći.

Kladite se u Mozzartu na ovaj meč, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

Top Komentari

DamirT
Eto vi imate toliko dobre igrace...Falio vam samo Lewandowski u Zenici.Nama Pjanic nije ni igrao,a Dzeko usao u drugom poluvremenu.I opet nas jedva pobijedili
2 1
Medo-Brundo
“ Smuda je u razgovoru” odkud tamo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi