Jaka kiša stvorila probleme Poljacima: "Nadamo se da će teren biti barem u pristojnom stanju"
Foto: N/FSBiH

Zmajevi igraju u Wroclawu

Jaka kiša stvorila probleme Poljacima: "Nadamo se da će teren biti barem u pristojnom stanju"

Endin Čaušević

Reprezentacija BiH večeras igra na gostovanju protiv Poljske u okviru četvrtog kola Lige nacija.

Bh. selekcija će gostovati večeras u Wroclawu i tražiti pobjedu protiv Poljske kako bismo ostali u trci za vrh tabele, ali primarno za opstanak u Ligi A.

Utakmica se igra od 20:45 sati i mnogi se nadaju da neće padati jaka kiša kao što je to jučer bio slučaj. Bh. igrači sinoć su odraditli trening po veoma jakom pljusku koji je stvorio dosta problema i organizatorima meča.

Čak i ljudi koji održavaju teren su zabrinuti za njegovo stanje nakon jake kiše koja se najavljuje i tokom večerašnje utakmice.

"Jučer je travnjak bio u savršenom stanju. Ipak, nakon velike količine kiše koja je padala skoro 24 sata sata stanje nije baš najbolje. Još su i obje ekipe trenirale što je dodatno naštetilo stanju terena. Ipak, radnici se od jutra trude da teren bude u što boljem stanju. Nadamo se u najgorem slučaju da će teren biti barem u pristojnom stanju", rekao je Kacper Cecota koji je PR stadiona na kojem se igra meč.

Kladionica Mozzart na pobjedu Poljske nudi kvotu 1.87. To je primamljiva kvota za mnoge kladioničare, ali je zato kvota na pobjedu BiH itekako privlačna.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Mnogi nisu očekivali da će kvote biti ovakve za ovu utakmicu. Poljska je slavila u prvom meču, favoriti su i sad, ali oba tima traže pobjedu i sigurno da će pokušati do nje doći.

Kladite se u Mozzartu na ovaj meč, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

Top Komentari

Rajvosa2019
To nama dobro i dodje , mi smo navikli da igramo po njivama i krompiralistima - super
8 0
BHFanataic
Nista Cipetic i Tatar daju golove, oni su navikli igrat po oranicama
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi