Spalletti kontaktirao Pjanića

Želi ga u svom timu

Spalletti kontaktirao Pjanića

E. Škorić

Trener Napolija Luciano Spalletti navodno je pozvao veznjaka Barcelone Miralema Pjanića.

Spalletti, koji se ovog ljeta vratio u Seriju A i trenira ekipu Napolija, poželio je da u svom veznom redu ima i bh. reprezentativca.

Pjanić je prošlog ljeta napustio Juventus, otišao u Barcelonu i pokajao se, budući da na Camp Nouu skoro da nije dobio pravu priliku. Otpisan je na kraju prošle sezone i sada se čeka da pronađe novi tim.

Juventus je najviše povezan sa bh. reprezentativcem, pojavile su se glasine da ga želi i Fiorentina, a sada se spominje i Napoli jer ga tamo želi njegov bivši trener iz Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Corriere dello Sport navodi da je Spalletti Pjanića kontaktirao telefonom i da mu je poručio da ga želi u ekipi, a sada je na čelnicima Napolija da pokušaju dogovoriti transfer iz Barcelone.

Pjanić ima ugovor u Barceloni do juna 2024., no Katalonci se nadaju da će se ovog ljeta riješiti njegove plate, a sam igrač uveliko već razmišlja o povratku u Italiju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzematlija
Prvo ga pljuvao ko kera kad je Pjanic presao u Juve, pa ga sad zove u propali Napoli...
5 0
King_Kenny
...dnevna doza Pjanica...jos 9 vijesti o njemu i dnevna norma ispunjena.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije