Sporazumni raskid saradnje Zulića i FK Budućnost: Čast mi je bila nositi zeleno-crni dres

Krilni fudbaler se oprostio od Banovićana

Sporazumni raskid saradnje Zulića i FK Budućnost: Čast mi je bila nositi zeleno-crni dres

Budućnost iz Banovića u nedjelju gostuje u Hadžićima gdje će u okviru 12. kola Prve lige FBiH odmjeriti snage sa Radnikom.

U Hadžićima, ali i u nastavku prvenstva Budućnost će biti bez Adnana Zulića.

Ovaj 24-godišnji krilni fudbaler je zatražio raskid ugovora od Budućnosti, a klub mu je izašao u susret. Zulić tako više nije član FK Budućnost.

"Na lični zahtjev, iz privatnih razloga sam zatražio raskid ugovora, a ljudi iz kluba su na jedan korektan način udovoljili mom zahtjevu, te smo došli do dogovora da to bude sporazumni raskid ugovora", izjavio je Zulić, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Želio bih da se zahvalim na svemu, na predivnih pet godina provedenih u Banovićima gdje mi je bila čast nositi zeleno-crni dres. Svom sada već bivšem klubu želim mnogo sreće u nastavku prvenstva".

I klub iz Banovića je na zvaničnoj stranici poželio Zuliću sreću u budućnosti.

Top Komentari

SeoRusilac
Đe će?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi