Srbija izborila plasman u viši rang, a Krstajić ljut i neraspoložen
Krstajić je pred novinare izašao smežurav, nezadovoljan, nešto ga je mučilo, ali ništa nije želio da otkrije

Šta muči selektora Srbije

Srbija izborila plasman u viši rang, a Krstajić ljut i neraspoložen

E. Škorić

Srbija je sigurnom pobjedom nad Litvanijom (4:1) osigurala prvo mjesto i plasman u Ligu B za dvije godine.

Nije selektor Mladen Krstajić otkrio zašto je ljut, ali to je bilo evidentno kada je davao izjavu nakon meča.

"Prije svega želeo bih da čestitam igračima na odlično odrađenom poslu. Ovu Ligu nacija smo započeli kako smo započeli i završili kako nam je bio cilj, zasluženo i realno smo najbolji u grupi. Čestitao bih i publici koja je došla po lošem vremenu, ubijeđen sam da bi bila veća podrška da je bilo bolje vrijeme", rekao je Krstajić, pa je dodao:

"Malo sam i ispražnjen, ne znam šta bih pričao što se tiče same utakmice. Probali smo da riješimo još u prvom poluvremenu, ali teren nije bio idealan, vjetar je bio kontra nas. I pored želje došli smo u situaciju da protivnik iz polukontre da uđe u priliku da postigne gol".

Najteži trenutak u takmičenju?

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Nije bilo lako ni u jednom momentu, i kada smo igrali dobro i kada smo se spremali, nisam se opuštao ni pred ovu utakmicu. Rekao sam da neću da se opuštam, tako se ponašam i pred igračima i navijačima i vama. Svi su upisali tri boda, ali ne volim da se opuštam, niti da govorim da ćemo unaprijed dobiti. Ne mogu sad, teško je u ovom momentu govoriti, ali ovih godinu dana mi je možda i najteža godina do sada", rekao je Krstajić.

"Treba da odmorim jedno dva-tri dana da bismo se ispričali, suvišan je svaki komentar. Mnogo sam bio pod pritiskom, jer previše prihvatam neke stvari koje su možda i normalne. Mislim da me razumijete, bez obzira što nisam ništa odgovorio", dodao je Krstajić.

Top Komentari

Kiss
običan glumac,trener nigdje veze
10 5
teddy sheringham
Glumac, govornik... Sada kada dobije Francusku i Njemačku, tu mu je i kraj.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi