Hrvati izvučeni u grupu smrti, a onda je kamera snimila reakciju Zlatka Dalića

Žrijeb grupa Evropskog prvenstva

Hrvati izvučeni u grupu smrti, a onda je kamera snimila reakciju Zlatka Dalića

Endin Čaušević

U Hamburgu je održan žrijeb grupa Evropskog prvenstva koje se narednog ljeta igra u Njemačkoj, a Hrvatska nije imala sreće i završila je u grupi smrti. Kamera je snimila i reakciju Zlatka Dalića nakon što je shvatio u koju grupu idu Vatreni.

Već sada je jasno da će nam Evropsko prvenstvo donijeti pravi spektakl idućeg ljeta jer je žrijeb donio dosta zanimljivih grupa.

Naravno, u centru pažnje je B grupa koja je odmah proglašena grupom smrti jer se u njoj nalaze Španija, Hrvatska, Albanija i Italija.

Hrvati nisu imali sreće u večerašnjem žrijebu u Hamburgu i jasno je da su čini se najgore prošli od svih ekipa iz regiona koje su se plasirale na EP, ali i u odnosu na BiH koja je saznala potencijalne rivale ukoliko kroz baraž ode na ovo veliko takmičenje.

Naši zapadni susjedi Evropsko prvenstvo otvaraju okršajem protiv Španije, a nakon toga slijede im mečevi protiv Albanije i Italije.

Oglasi

Sigurno je da u taboru reprezentacije Hrvatske uopšte nisu zadovoljni žrijebom, a to je pokazao i izraz lica Zlatka Dalića.

Selektor Hrvatske našao se u centru pažnje režisera prenosa kada je Hrvatska izvučena u B grupu i već tada je bilo jasno da Dalić nije zadovoljan, te je to njegov izraz lica jasno pokazao što možete POGLEDATI I OVDJE.

Dalićevo raspoloženje nije se popravilo ni nekoliko minuta kasnije kada je saznao da se u istoj grupi nalazi i Italija koja će braniti titulu prvaka svijeta.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kao što je već poznato Evropsko prvenstvo počinje 14. juna okršajem Njemačke i Mađarske u Minhenu, a veliko finale igra se mjesec dana kasnije na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Top Komentari

Bronson94
Mrtav hladan isto ko i spanjolac, nema laganih protivnika na euru
0 0
saju701
Po meni Hrvatska najjaca u ovoj grupi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi