Šta će biti sa Prvom ligom i nižim ligama: 'Sutra donosimo odluku'

Koronavirus pravi probleme

Šta će biti sa Prvom ligom i nižim ligama: 'Sutra donosimo odluku'

Koronavirus je uveliko zavladao i u Bosni i Hercegovini što će uticati i na javna dešavanja, ponajviše tu mislimo na sportske događaje. 

Tako će, kako smo najavili maloprije, naredna dva kola Premijer lige BiH biti igrana bez prisustva publike.

To iz Saveza još uvijek nije zvanično saopšteno ali se očekuje vrlo brzo. Dakle, dok se u Premijer ligi situacija lagano rješava, još uvijek nije jasno šta će biti sa Prvom ligom Federacije, Prvom ligom RS i nižim ligama koje startaju za vikend.

Iz Saveza za SportSport.ba kažu sljedeće:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nije nam.jos došla odluka iz saveza za Premijer ligu. Kada dodje odmah ćemo razmotrit i donijeti odluku vezano za Prvu ligu i niže lige koje startaju za vikend. Trenutno ostaje sve kako jeste, a već sutra ćemo donijeti odluku".

Moguće je dakle da će i mečevi u prvim i nižim ligama biti igrani bez navijača, a baš kao i u slučaju Premijer lige BiH odgoda utakmica je manje vjerovatna.

Top Komentari

Terminator
Najbolje poništiti sve rezultate pa neka se podijele sudije i delegati neka oni igraju.Dabogda ih Korona snašla.PS i Savez naravno.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti