Standard remizirao, Cimirot izašao u finišu

Belgijska liga, 18. kolo:

Standard remizirao, Cimirot izašao u finišu

Standard iz Liježa za koji nastupa Gojko Cimirot osvojio je bod na gostovanju kod St. Truidena u sklopu 18. kola Jupiler lige.

U jednoj vrlo otvorenoj i atraktivnoj utakmici s mnoštvom prilika na obje strane pobjednika na kraju nije bilo, pošto je susret završen rezultatom 1:1, a do prednosti prvi su došli domaći.

Prvi gol na utakmici je pao u finišu prvog poluvremena, tačnije u 45. minuti, kada je St. Truiden u vodstvo doveo Kamada kojem je prethodno asistirao Garcia.

Sreća nogometaša St. Truidena nije dugo trajala, jer je u 59. minuti za izjednačenje pogodio Oulare, a to je, ispostavit će se, bio ujedno i posljednji gol na meču.

Reprezentativac naše zemlje Gojko Cimirot je do 81. minute za Standard, koji se nakon ovog remija nalazi na šestoj poziciji u Jupiler ligi, dok je St. Truiden na četvrtom mjestu.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Jupiler liga, 18. kolo:

St. Truiden - Standard 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi