Dileme očito više nema - Josip Stanišić otkrio gdje će igrati naredne sezone
FOTO: EPA

Nakon sjajne sezone u Bayer Leverkusenu

Dileme očito više nema - Josip Stanišić otkrio gdje će igrati naredne sezone

Esmer Oštraković

Nakon što su završena takmičenja u nacionalnim prvenstvima sada su sve oči uprte u finale Lige prvaka, ali i u Evropsko prvenstvo.

Jedan od igrača koji će nastupiti na Evropskom prvenstvu je Josip Stanišić koji iza sebe ima sjajnu sezonu u Bayer Leverkusenu.

On je u ovja klub stigao na početku sezone i to na posudbu iz Bayerna kako bi sakupljao minute i stekao iskustvo igranja u Bundesligi.

Kraj sezone dočekao je kao prvak Njemačke, a prije nekoliko dana on i njegovi saigrači osvojili su i domaći Kup, te su na taj način osvojili duplu krunu.

Sve najviše zanima da li je nakon ovakve sezone Stanišić umoran.

Oglasi

"Sezoana je bila naporna i igrali smo na tri fronta. Nemoguće je ne biti malo umoran. Ali, isplatio se taj umor", rekao je za hrvatske medije Stanišić.

Ono što je naravno sve najviše zanimalo je gdje će naredne sezone igrati ovaj sjajni fudbaler.

"Predstavnici Bayerna bili su u kontaktu sa mnom tijekom sezone, cijenim što su mi čestitali na uspjesima, što je lijepa gesta na kojoj im zahvaljujem.

Moja budućnost? Ugovor o posudbi mi je istekao, igrač sam Bayerna, i to je sve što u ovom trenutku mogu reći na tu temu", završio je Stanišić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naravno, navijači Bayer Leverkusena nadaju se da će njihov tim pokušati sklopiti neki dogovor sa Bayernom o njegovom otkupu, ali to će se jako teško desiti.

Ipak, ko zna možda Stanišić ne bude u planovima novog trenera Bayerna, ali to je jako teško očekivati.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi