Real "kuca" na vrata Građana: Sterling na meti Kraljeva
FOTO - EPA

Ljetni prelazni rok

Real "kuca" na vrata Građana: Sterling na meti Kraljeva

A. Beganović

Engleski reprezentativac Raheem Sterling mogao bi ovog ljeta napustiti redove engleskog prvaka Manchester Cityja.

Iako sa Građanima ima ugovor još dvije godine, Sterling navodno razmišlja o odlasku iz kluba.

Pojedini španski mediji pišu da je Real Madrid zainteresiran za njegovim uslugama te da bi mogao u narednim danima kontaktirati City kako bi pokušali dogovoriti transfer.

Sterling navodno nije zadovoljan statusom u Cityju, no s druge strane u klubu vjeruju da će još dugo godina braniti njihove boje te su mu zbog toga spremni ponuditi i novi ugovor.

Uvjereni su da će novi ugovor smanjiti njegovo nezadovoljstvo, ali ipak u narednim danima će biti zanimljivo pratiti dešavanja vezana za Sterlingov status.

U prošloj sezoni engleski reprezentativac je u Premiershipu odigrao 31 utakmicu. Postigao je 10 golova kojima je dodao sedam asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na Evropskom prvenstvu pruža sjajne partije. U pet odigranih mečeva postigao je tri pogotka kojima je dodao i jednu asistenciju.

Podsjetimo, Sterling je u redove Manchester Cityja stigao 2015. godine i to iz Liverpoola, a za Građane je ukupno odigrao 292 utakmice i pritom je postigao 114 pogodaka uz 87 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Ma da . Pa da . Aha .
0 2
NKZ1922
Izvor: Kale gospodar vremena
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti