Sucu sa derbija prijete smrću, on poručuje: Ima mene ko da osveti!

Sve zbog jedne odluke...

Sucu sa derbija prijete smrću, on poručuje: Ima mene ko da osveti!

Pomoćni sudac 158. vječitog derbija Partizana i Crvene zvezde Nenad Đokić prolazi kroz vrlo turbulentan period.

Za sve je zaslužna njegova odluka da sugeriše glavnom sucu da je lopta, koju je napadač Zvezde Boakye uputio ka golu Partizana, prešla gol liniju. Glavni sudac je prvobitno dosudio korner, a na asistenciju Đokića promijenio odluku i pokazao na centar.

O kontroverznom golu Zvezde priča se i danas, a na adresu suca Đokića stižu poruke i prijetnje kojih se, kako kaže, uopšte ne plaši.

"Vadit ćemo te iz Dunava ovdje kod Krčedina” i "Čuvaj se Đokiću”, samo su neke od SMS poruka koje je pomoćni sudija dobio.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Ni sam ne mogu da izbrojim koliko sam dobio uvredljivih i prijetećih poruka. Nisam se obraćao policiji jer se ne plašim nikoga. Ako naude meni i mojoj porodici, neka država uradi svoj posao, a mene će imati ko da osveti", izjavio je Đokić za Sportski žurnal.

Nenad Đokić je cijenjen sudija u okviru evropskih i svjetskih standarda jer se nalazi u timu Milorada Mažića kada suci iz Srbije dijele pravdu na međunarodnim utakmicama.

Promo

Top Komentari

BIHZm@j
Sad srbi hoce da se kolju izmedju, i pitajuse sto mustafa Hoce da se odrekne srbije i srpskog pasosa
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi