Košmarna noć Crvene zvezde: Scene kakve Srbija nije dugo vidjela
FOTO: FK Crvena zvezda/facebook

Prvenstvo Srbije

Košmarna noć Crvene zvezde: Scene kakve Srbija nije dugo vidjela

H. Zilić

Crvena zvezda je dominantna u klupskom fudbalu Srbiji posljednjih godina. Crveno-beli su prošlu sezonu okončali bez poraza u 37 utakmica, a i novu su otvorili sa četiri rutinske pobjede.

Međutim u petom kolu šok i scene kakve se odavno nisu vidjele na mečevima u Srbiji.

Crvena zvezda je upisala poraz i to na gostovanju kod Voždovca.

Domaćini su uhvatili Zvezdu na spavanju što se rijetko dešava i slavili rezultatom 3:2.

Počelo je već u petoj minuti kada je Burmaz pogodio za 1:0, a da Crvena zvezda neće imati mirnu noć dalo se naslutiti u 44. minuti kada je Nešković pogodio za 2:0 i rezultat prvog poluvremena.

Šampioni Srbije kao da su bili izgbuljeni u večeršanjoj utakmici što koristi Tedorović da u 61. minuti pogodi za visokih i pomalo nestvarnih 3:0 za Voždovac.

Oglasi

Dugo je trebalo gostima da se probude u ovoj utakmici. U 75. minuti Rodić je smanjio na 3:1.

Pokšavala je Zvezda da se vrati u utakmicu i finiš učini dramatičnim i to uspjevaju u 91. minuti preko Kange koji je bio siguran sa penala, a penalu je prethodio faul Đurđevića koji je dobio crveni karton.

Do kraja utakmice u kojoj je bilo čak 11 minuta nadoknade Zvezda je svim silama pokušala doći do boda, ali domaćini su izdržali i tako je Zvezda nakon dugo vremena upisala poraz u prvenstvu.

Crvenu zvezdu ove sezone očekuje i novi nastup u grupnoj fazi Lige prvaka, tako da će ovo doći i kao dobar "šamar" pred nastavak sezone.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Super liga Srbije, 5. kolo:

Voždovac - Crvena zvezda 3:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi