Supruga Kierana Trippiera privukla pažnju Sky Sporta: Da li je ovo potvrda transfera?

Englez blizu Napolija

Supruga Kierana Trippiera privukla pažnju Sky Sporta: Da li je ovo potvrda transfera?

Italijanski Sky Sport tvrdi da je supruga Kierana Trippiera trenutno u Napulju, te da "provjerava" škole u ovom gradu.

Inače, 28-godišnji prvotimac Tottenhama i reprezentativac Engleske, Trippier, se u proteklim sedmicama povezivao sa Napolijem, a mnogi u posljednjim informacijama Sky Sporta vide potvrdu špekulacija da je njegov transfer u ovaj italijanski klub jako blizu.

Prema tvrdnjama Sky Sporta, Charlotte Trippier je viđena u Napulju, a osim što je obilazila škole, kako bi se odlučila u koju upisati svoju djecu, navodno je tragala i za adekvatnom kućom.

Ukoliko su ovakve informacije tačne, zaista se čini da je Trippierov transfer u Napoli jako blizu.

Navodno je Trippier velika želja Carla Ancelottija koji nije u potpunosti zadovoljan partijama Kevina Malcuita, igrača koji je prošlog ljeta stigao u Napoli, na desnom beku.

Da bi se transfer Kierana Trippiera u Napoli mogao realizovati ovog ljeta prošlog mjeseca je isticao i italijanski "transfer guru" Gianluca Di Marzio.

Ugovor Kierana Trippiera sa Tottenhamom važi do ljeta 2022. godine, a za sada nije poznato koliko bi mogao koštati njegov transfer u Napoli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Trippier je ove sezone odigrao 35 utakmica za Tottenham u svim takmičenjima. Postigao je jedan gol i upisao pet asistencija.

Za reprezentaciju Engleske je upisao 16 nastupa, a učestvovao je i na posljednjem Mundijalu u Rusiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti