"Svaku noć molim Boga da se pronađe vakcina i da se završi ovo ludilo"

Igraču Lazija dosadila kućna izolacija

"Svaku noć molim Boga da se pronađe vakcina i da se završi ovo ludilo"

E. Čaušević

Fudbaleri u Italiji se već skoro mjesec dana nalaze u kućnoj izolaciji i još uvijek nema naznaka kada će se situacija promijeniti.

Italija je žarište koronavirusa u Evropi, ali dobre vijesti što svakog dana ima sve manje novozaraženih na Apeninima. No, mjere kućnog karantina još uvijek traju, a to posebno moraju poštovati igrači iz Serije A.

Većina njih se već skoro mjesec dana nalazi u izolaciji, te kod kuće treniraju po posebnom programu kojeg su dobili od svog kluba.

No, igrač Lazija, Joaquin Correa, priznao je da mu je već dosadilo da bude u izolaciji jer sve teža pronalazi motivaciju za treninge u kućnoj varijanti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Teško je početi dan jer nemate raspored treninga i pomalo ste izgubljeni. Kada ustanem radi prvo kućne poslove, a onda sam u kuhinji. Kasnije idem u teretanu i telefoniram s djevojkom i porodicom. Navečer većinom gledam neki film. Ne znam kada će se ovo završiti, ali nadam se što prije. Molim se Bogu svaku noć da se pronađe vakcija koja će ovo riješiti", rekao je Correa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi