Zagrljaj, osmijeh i srdačan razgovor Džeke i Tadića: "A je*i ga..."

Bosansko-srpski tandem počinje dominirati u Turskoj

Zagrljaj, osmijeh i srdačan razgovor Džeke i Tadića: "A je*i ga..."

Eldar Ganibegović

Fenerbahče je jučer upisao novu pobjedu u turskoj Süper Ligi i tako nakon dva kola ostao na maksimalnom učinku. Kamere su nakon meča zabilježile srdačan razgovor bosansko-srpskog tandema u Fenerbahčeu, Edina Džeke i Dušana Tadića.

U šest takmičarskih utakmica Fenerbahče je na startu ove sezone upisao isto toliko pobjeda. Za sada je apsolutno prvo ime ovog tima Edin Džeko koji je ovog ljeta stigao iz Intera.

Osim što je pogađao u Konferencijskoj ligi, Dijamant je na debiju u turskoj Süper Ligi postigao dva gola i donio tri boda Fenerbahčeu u prvom kolu protiv Gaziantepa, a novu pobjedu donio je jučer na gostovanju kod Samsunspora.

Fenerbahče se malo mučio na gostovanju kod tima koji bi se trebao boriti za ostanak u ligi, a onda je u 62. minuti Edin Džeko postigao vodeći gol, da bi u osmoj minuti nadoknade Szymansky samo potvrdio pobjedu gostiju.

Osim Edina Džeke, ovog ljeta je u Fenerbahče stigao iz Ajaxa kao slobodan igrač kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić. Očito je da se njih dvojica jako dobro slažu.

Oglasi

Jučer su kamere nakon meča Samsuna i Fenerbahčea na Samsun 19 Mayis stadionu zabilježile ugodan razgovor njih dvojice. 

Bili su u zagrljaju nakon utakmice, osmijeh nisu skidali s lica, a u jednom momentu se čuje kako se Džeko malo požalio na teren Tadiću: ""A je*i ga, hej... Malo je, malo je teži teren bio."

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Edina Džeku ranije je jedan Srbin hranio asistencijama i to u tri kluba - Manchester Cityju, Romi i Interu. U pitanju je naravno Aleksandar Kolarov, a nadamo se da će isti slučaj sada biti i s Dušanom Tadićem.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Niste vi krivi, srbijanska propaganda vas je uzela pod svoje. sportsport.rs
1 1
TurgutBayraktar
E ovako treba svi da se slazemo i ne nashedamo na propagande iz vlada narocito itd
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti