Teško pitanje za Sarrija na pressici: Je li ovo posljednja utakmica za Hazarda u Chelseaju?

Italijan je morao odgovoriti

Teško pitanje za Sarrija na pressici: Je li ovo posljednja utakmica za Hazarda u Chelseaju?

Trener Chelseaja Maurizio Sarri suočio se s vrlo nezgodnim pitanjem na press konferenciji pred finale Evropa lige protiv Arsnala. 

Pomenuta dva kluba igrat će finale Evropa lige za sedam dana u azerbejdžanskom Bakuu, a tim povodom Sarri se danas pojavio na press konferenciji.

Naravno, odmah je uslijedio vrlo nezgodno pitanje: Da li će ovo biti posljednja utakmica za Edena Hazarda u klubu?

"Ne znam, ne znam. Kao što sam rekao na svakoj press konferenciji, želim respektovati njegovu odluku, ne znam... Nadam se da će ostati s nama, ali spremni smo iako njegova odluka bude drugačija", odgovorio je Sarri.

Da li ste razgovarali s njim i čuli kako razmišlja?

"I da sam razgovarao, ne bih govorio o tome", kaže Sarri.

Inače, finale Evropa lige na rasporedu je naredne srijede u Bakuu, a ta utakmica će imati daleko veću važnost za Arsenal kojemje ona jedina nada da će sljedeće sezone igrati Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi