Težak udarac za Romu pred derbi protiv Intera
De Rossi ove sezone ima mnogo problema sa povredama

Kapiten rimskog tima će van terena nekoliko sedmica

Težak udarac za Romu pred derbi protiv Intera

S. Pašalić

Roma se nakon dvije vezane pobjede u Seriji A ponovo vratila u borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka naredne sezone.

Vučica je nakon iznenađujućeg poraza od SPAL-a u gostima od 2:1 doživjela još teži poraz na svom terenu od Napolija rezultatom 4:1, a nakon toga je uslijedio remi također na svom stadionu protiv Fiorentine.

Ipak, Roma je nakon toga upisala dvije minimalne pobjede od 1:0 protiv Sampdorije i Udinesea, a strijelac jedinog gola protiv Sampdorije bio je kapiten Daniele De Rossi.

Danas je Roma saznala loše vijesti koje kažu da će upravo De Rossi biti van terena dvije do tri sedmice zbog povrede te tako propustiti važne utakmice Vučice u Seriji A, a jedna od najvažnijih bi mogla biti u subotu na gostovanju kod Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

De Rossi je u utakmici protiv Udinesea morao napustiti teren u 69. minuti zbog povrede, a sada je potvrđeno da će biti van terena nekoliko sedmica.

Kapiten Rome je ove sezone imao dosta problema sa povredama te je propustio mnogo utakmica ekipe iz Rima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Koliko on to ima 25. he he. ili 37 , kazu Dzeko star sa 33, eeee Zlatan sa 39 i dalje rastura sa loptom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi