Thuram je uhvatio Savića za spolni organ, a sada se pojavio video njihovog "razgovora" nakon toga

Sve su riješili uz osmijeh

Thuram je uhvatio Savića za spolni organ, a sada se pojavio video njihovog "razgovora" nakon toga

E. Oštraković

Fudbaleri Atletico Madrida sinoć su ostvarili pobjedu na domaćem terenu protiv Intera, te su nakon boljeg izvođenja penala prošli u četvrtfinale Lige prvaka.

U jednom trenutku, sredinom prvog produžetka, u centru pažnje našli su se Marcus Thuram i Stefan Savić i to jer je igrač Intera Crnogorca uhvatio za spolni organ.

Inter je u revanš utakmicu koja se igrala sinoć ušao sa vodstvom od 1:0, ali se Atletico uspio vratiti u regularnom dijelu utakmice i izboriti produžetke.

Poveo je Inter golom Dimarca u 33. minuti, ali samo dvije minute kasnije Griezmann je vratio stvari na početak. Preokret domaćem timu donio je Depay u 87. minuti.

Golova u produžecima nije bilo, te su pobjednika odlučili penali, a tamo je sjajan bio Oblak koji je bio junak Atletico Madrida.

Oglasi

Detalj koji je obilježio utakmicu desio se u prvom produžetku, a u centru pažnje bili su Savić i Thuram.

Kod jednog prekida napadač Intera je za spolni organ uhvatio defanzivca Atletico Madrida što je kamera uspjela da snimi.

Savić je pao na pod odmah nakon tog duela, ali na iznenađenje svih Thuram nije dobio ni žuti karton.

Ono što u prijenosu nismo vidjeli jeste razgovor Thurama i Savića, te Lautara Martineza nekoliko minuta kasnije.

Raspravljali su uz smijeh o onome što se desilo, a Savić je u jednom trenutku gurnuo Thurama i udario ga u stomak. Sve se završilo na tome.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kako je sve to izgledalo pogledajte OVDJE.

Inter je u nastavku utakmice poražen i nezadovoljni su otišli nazad u Italiju, dok su domaći proslavili prolaz u četvrtfinale Lige prvaka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi