Američki milijarder ima jasan plan za Cristiana Ronalda i planira ga ostvariti
Foto - EPA

Todd Boehly želi Portugalca

Američki milijarder ima jasan plan za Cristiana Ronalda i planira ga ostvariti

Midhat Šljivak

Vlasnik Chelseaja Todd Boehly spreman je u redove londonskog kluba dovesti portugalsku zvijezdu Cristiana Ronalda i to će pokušati napraviti već u januarskom prijelaznom roku.

Cristiano Ronaldo proživljava teške trenutke u Manchester Unitedu. Portugalac igra vrlo malo kod Erika ten Haga, a prije nekoliko dana suspendovan je za meč s Chelseajem nakon što je odbio ući u igru u meču s Tottenhamom.

Ronaldo je razočaran suspenzijom koju je ipak bez pogovora prihvatio i prethodnih dana je umjesto s prvim timom trenirao s omladincima.

Cristiano više nije igrač koji pravi ogromnu razliku na terenu. Svjestan je toga i Erik ten Hag i menadžer Crvenih đavola ne bi imao ništa protiv da portugalska zvijezda ode iz kluba.

Interes za CR-a ponovo pokazuje Chelsea. Vlasnik kluba Todd Boehly spreman ga je dovesti u svoj tim i, kako tvrde engleski mediji, pokušat će to učini u januaru.

Američki milijarder želio je Cristiana i proteklog ljeta. Međutim, njegovom dovođenju usprotivio se tadašnji menadžer Thomas Tuchel i od transfera na kraju nije bilo ništa.

Boehly je ponovo otvorio mogućnost dovođenja portugalskog fudbalera, a vidjet ćemo hoće li se ta ideja dopasti novom menadžeru Grahamu Potteru.

Također, spominje se mogućnost da bi Cristiano karijeru mogao nastaviti i u američkoj MLS ligi i vidjet ćemo hoće li na kraju Portugalac zaista napustiti Old Trafford usred sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ugovor 37-godišnjeg napadača s Unitedom ističe na kraju ove sezone. Izvjesno je da neće dobiti novi i očigledno se njegova karijera u Manchesteru bliži kraju.

CR je ove sezone u 12 odigranih utakmica postigao dva pogotka i ovo mu je jedna od najskromnijih sezona u karijeri.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovog samo zarada zanima,a na Ronaldu je itekako ima...
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi