U Firenci brzo zaboravili Vlahovića: Viole krenule po napadača
FOTO: EPA

Pronašli su zamjenu

U Firenci brzo zaboravili Vlahovića: Viole krenule po napadača

H. Zilić

Fiorentina će ostati bez najboljeg igrača obzirom da je Dušan Vlahović blizu ozvaničenja saradnje sa Juventusom.

U Firenci nisu puno gubili vrijeme. Pored dobre cifre koju će dobiti za Vlahovića, Ljubičice su čini se brzo pronašle zamjenu.

Dres Viola bi već ove zime trebao obući brazilski napadač Arthur Cabral (23) koji igra nevjerovatno u dresu Basela.

Cabral je u tekućoj sezoni odigrao ukupno 31 utakmicu za Basel, postigao 27 golova i upisao osam asistencija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pomenuti fudbaler ima vrijednost od 15 miliona eura i ugovor sa Baselom do ljeta 2023. godine, tako da će Fiorentina morati malo dublju cifru ponuditi Baselu, jer će ovo biti prilika i švicarskom klubu da fino zaradi

Cabralu je Basel jedini evropski klub u karijeri, a prije Basela nosio je dresove brazilskih klubova Ceare i Plameirasa. Nalazio se i na širem spisku reprezentacije Brazila, ali još uvije čeka debi za nacionalni tim.

Top Komentari

Klicko
Ovo je zvijer od igraca.Puno bolji od benzeme,lewandowskog,suareza itd
1 7
Velez.Red
A nestat ce ovaj Vlahovic do ljeta. Na klupi ce biti i tu mu je kraj . Gdje ces u Juve . Pjanke nestao u Barci . Bola mi smo balkanci
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi