31

Komentari (31)

grom
Kako mozes tako reci ne kontam, stvarno si nerealan..3 utakmice nisi zaslužio ni boda, da nije navijača nebi pola utak dobio, oni kad zagalame ovi se useru i onda nekako se ugura..ovo nikako nije dobro ..ljudi nas ubili
19Blue21
Šta ba neriješeno, jesi li ti Cige pogledao statistiku? Nakon onih prečki i stative dobro smo i prošli da nas nisu nakantali ljudi.
milozadrago
Ubio ih Velez a on kaze zasluzio bod. Svala cast Velezu na pobjedi nek ste razvalili ove ultrasove drugare.
Reddevilsh
Oooooooo hajde ebi gaaaa,hajde ebi gaa,hajde ebi ga plavog gospodinaaaa Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohajde ebi ga,hajde ebi ga,hajde ebi ga plavog gospodinaaaaa Ebem te seljo Ebem te seljo
domy
Lik nije dobar.
AK16
Bušiiiii lopte Klauneeeeee
BHNACIONALISTA
Nisi ti normalan jarane.....udarac na gol niste uputili,svaki dodir lopte je promašaj sta vi trenirati uopće sta radite na treningu ...kazes umor stigao pa ****te to vam je sav posao u zivotu i opet udarac na gol nula .....nisi ti normalan Bogami
Gr0hot
Idi sad busi lopte i odmori malo
mitoza
Lafe mislim da će te tvoji eksperimenti koštati trenesrke pozicije.
*p!p!t@*
Buuuuuuuuušiiiiiiiii hahahahaahahah
antiTrojkas
Zasluzeno nerjeseno a vile ih tri puta pronosaju???..pa mislio trebalo je opet.Velezova igra na ovakvu defanzivu tesko daje rezultat A koliko se sjecam(prek)lani je na Grbavici Omar Beca dao u 93oj,mada je Velez trebao uzeti sva tri boda?Ili grijesim?Ja ipak smatram da je Velez zasluzio sva tri boda veceras,ako nista zbog onih precki i stative,ali svako ima pravo reci sta misli.
user1659354598
Sta je trebao pricati na sudjenje,da je bilo ko drugi zalio bi se,svaki kontakt zuti,sve igracima koji ce visiti do kraja,izasao je i nije se povukao ,Velez u prvom poluvremenu sa Gigovicem 0 suteva na gol,u drugom opet Gigovic,svaki igrac igrao na 50 posto je se bojao drugog zutog i tad je tesko igrati,nista ti ne zamjeram danas Basicu,moze to i bolje ali puno bolje nego Posusje a danas smo citavu utakmicu igrali 12 na 11 ,Gigovic je svoje odradio
milozadrago
Kmeee kmeee kmeee opet vas sudija povalio ????koji ste vi mitomani
plemic
bašiću pravi si komšo, omogućio si torpedu da tijekom reprezentativne pauze budu na prvom mjestu. nekakva bolešćina hara u mostaru, ako netko pametan proglasi pandemiju opet titula sarajvu.
Chev_Chelios
Ovaj lik nije normalan, sastali se s loptom nisu, prvo poluvrijeme ništa s obje strane ali u drugom Velež dominantan
mitoza
Znaš li ti treneru onu pjesmu: Mogao sam biti car. Al ga zeznulo debelo ono MOGAO
Hadzija123
Alison,Drina,Rustemovic,Gasal,Mekic na poudbe u Celik ako ih uopste i Celik zeli?
user1613662710
Allyson je dobar samo malo vremena mu treba
Hadzija123
Ma gdje je dobar druze iskljucivi krivac evo na ovoj utakmici za gol je on necemo kriviti Drinu sta ce momak pa vise je kriv Coca on je pustio loptu na prvoj stativi a Alison nema snage sa kadetima da igra on umjesto da izbija loptu ondje on je kao gradi protiv 2 igraca kao da ce mu svinja Gigovic svirat faul pa jeli normalan,onda je totalno nespreman ne znam sta radi na na treninzima frajer ne moze kontre istrcati a tehnike nikakve pa bolji Drlju i on je los ali je za klasu bolji id njega
Kyle8812
Kontam reci ce “umorni smo” al ipak nije koristio tu frazu znaci Velez je imao dan više odmora sad?.Slabom k**** uvijek nesto smeta!
papagaj
Bašicu ne seri nego se riješi Rustemovica i Drine.
rabodimis
Vidjecemo za 10 godina, kad se Rustemovic bude oprastao u dresu zelje hoces li tako pricat.. Gine svaku utakmicu a ti tako.. Sram te bilo.. Veze ti nemas o fudbalu, u svijetu postoji mnogo neskrivenih talenata ali vas Drina nije to, on je skriveni talenat, dajte covjeku vecu platu i otkrijte nove mogucnosti.. Sta bi to ti ? Da ti gine na terenu za tri stoje ? Pa nije lud, koliko para toliko muzike, jednostavno.. Budi sretan sto imate privilegiju da gledate ova dva majstora na djelu..
King_Kenny
...sto ce biti nezadovoljan,izgubio samo 1:0,a trebao izgubiti 4:0...moze kuci pjevajuci...HAHAHAHAHAHAHAHAH...
user1613662710
E moj Basicu svaku utakmicu popravljas nesto hoces li ikad popravit pa da budemo kako treba,mi sve gori i gori bgm
hzsg
Prije nego što se rješi pomenutih igrača, neka se rješi lopti, tj. izbuši ih sve, OČIGLEDNO ON I FUDBAL SU DVA POJMA RAZLIČITA.
Hadzija123
Ja ne znam sta ces ti na ovom postu o Zelji i komentarises ti jos 30 pitara pa pratite vise Zelju nego sarajevo,pricas spominjes busenje loptu oa sta je bilo veceras gigovic svaki falu zuti karton 7 igraca igra utakmicu u grcu i kada njima daje mora upsut i nama.KOMEDIJA!!
user1613662710
Ma gigovic je tu dosao po zadatku i umrtvio je Zelju koliko je mogao to svaka budala zna
Carmagle
Ti brate il si rodjak onom gasalu il mu ****s nekoga od familije. A rustemovic nikad vise ne treba da igra. Nikad
user1677268872
Šefe kakav remi ubili nas ljudi. Budimo realni i priznajmo poraz, da je remi bio slavili bi ga kao 3 boda. Čestitke rođeni, mi idemo dalje! Volim te Željo!
Starigrad01
Ja sam Pitar al svaa ti čast na realnom komentaru.Željo pošteno zijanio,moje Sarajvo se sinoć provuklo
rabodimis
Ne s*ri da postoji normalan navijac zelje ?? XD Pa brate Covecija ribica je rasprostranjena za tebe, ti si ko neki Jednorog, Nessie il Yeti.. mitsko bice koje niko do sad nikad nije vidjeo.. Jesil bas 100% siguran da za zelju navijas ?? Nestvarni covjece.. Hajd da i ovo vidim u zivotu.. XD Svako dobro. ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti