Tri trenera nadala su se eliminaciji Juventusa: Ko će na klupu Stare dame?

Sarri ubrzo postaje bivši?

Tri trenera nadala su se eliminaciji Juventusa: Ko će na klupu Stare dame?

E. Oštraković

Juventus je sinoć uspio ostvariti pobjedu protiv Lyona, ali ona nije bila dovoljna za prolaz u narednu rundu Lige prvaka.

Italijanski mediji ubijeđeni su da je ovo bila odlučujuća utakmica za Maurizija Sarrija, te da će nakon neuspjeha dobiti otkaz.

Navodno je već napravljena lista potencijalnih kandidata, a jedan od njih bi ga trebao zamijeniti na klupi Juventusa.

Tri kandidata se ističu a to su Mauricio Pochettino, Simone Inzaghi i Sergio Conceicao. Pochettino je bez posla od kada je napustio Tottenham i sigurno da bi ga bilo jako zanimljivo gledati na klupi ovog velikana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Simone Inzaghi trenutni radi kao trener Lazija, te sa njima pravi strašan posao i veliku konkurenciju Juventusu, dok je Conceincao trener Porta.

Ostaje da vidimo da li će Sarri stvarno ubrzo postati bivši trener Juventusa, te ko će ga zamijeniti na toj poziciji.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nikokovac
Samo Zlatan Nalic ili Nermin Šabić uz strucnu asistenciju Muhameda Konjića
1 0
Bazarich
Sarri=ubleha od trenera
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti