UEFA odbila izdati licencu Napoliju, neće moći igrati Ligu prvaka naredne sezone na svom stadionu
Ovog ljeta je najavljena rekonstrukcija San Paola

Odluka koja se neće baš svidjeti navijačima Napolija

UEFA odbila izdati licencu Napoliju, neće moći igrati Ligu prvaka naredne sezone na svom stadionu

S. Pašalić
Teme:

Napoli je već odavno osigurao svoje mjesto u Ligi prvaka za narednu sezonu, ali sada su naišli na veliki problem.

Naime, UEFA je Napoliju odbila izdati licencu ua njihov stadion San Paolo, te će po svemu sudeći svoje domaće utakmice u Ligi prvaka naredne sezone morati igrati u Bologni koja je udaljena 550 kilometara.

Licenca je odbijena zbog lošeg stanja u kojem se nalazi stadion Napolija i čini se da bi navijači Napolija mogli imati duga putovanja u nastojanju da navijaju za svoj klub.

Ipak, postoji tračak nade za navijče Napolitanaca s obzirom da je ovog ljeta najavljena rekonstrukcija stadiona zbog Univerzijade koja će se održati u julu u Napulju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

mer12
Nek ustupe mjesto Interu, Milanu , Romi et tako oni imaju gdje...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti