Zrinjski favorit protiv Urartua!

Prema kladionicama

Zrinjski favorit protiv Urartua!

Eldar Ganibegović, foto: T. Hebib

Prvak Bosne i Hercegovine, ekipa Zrinjskog, sutra igra prvu utakmicu prvog pretkola Lige prvaka protiv armenskog Urartua i favorit je.

Žrijeb u Nyonu odlučio je da prvi protivnik Zrinjskog u Ligi prvaka, u prvom pretkolu ovog takmičenja, bude Urartu, prvak Armenije.

Sutra od 17 sati po centralnoevropskom vremenu se sastaju ova dva tima i na taj način će otvoriti prvo pretkolo, a favorit je mostarski tim.

Kada kažemo da su Plemići favoriti, ne kažemo to subjektivno, nego je to mišljenje vodećih kladionica u Bosni i Hercegovini i regionu.

Naime, prema ponudi iz kladionice Volcano, u trenutku objavljivanja ovog članka kvota na pobjedu Zrinjskog je 2,36, na remi 3,10, a na pobjedu Urartua 2,70.

Kada je u pitanju Wwin, kvota na pobjedu Zrinjskog je 2,52, na remi 3,30, a na trijumf prvaka Armenije 2,88.

Oglasi

Zrinjski je favorit i prema Mozzartu. Kvota na pobjedu Plemića je 2,50, na remi 3,20, a na pobjedu Urartua 2,95.

Kada se osvrnemo unazad i kada vidimo da nijedan bh. prvak nije duže od jedne decenije izbacio nikoga u Ligi prvaka, shvatamo da je velika stvar što je Zrinjski favorit u jednoj ovakvoj utakmici, odnosno dvomeču.

Jasno je da se od Zrinjskog očekuje prolazak u drugo pretkolo gdje će ga, nadamo se, čekati bolji iz duela slovačkog Slovana i luksemburškog Swifta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ukoliko izabranici Krunoslava Rendulića ipak posrnu protiv Urartua, u drugom pretkolu Konferencijske lige igrat će protiv lošijeg iz dvomeča Farula i Sheriffa.

Inače, Plemići su upravo u ovim trenucima u avionu i u 8 sati polijeće avion za Jerevan, dok je povratak planiran odmah nakon sutrašnje utakmice. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
šta je tu čudno?
0 0
bk123
Pustite kladionice, to su klaonice jednog naroda....sve se treba pokazati na terenu...panoima pricaj da si bolji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi