"Utakmicu na Old Traffordu i trenutak kada mi je aplaudirao cijeli stadion ću zauvijek pamtiti"

Ronaldo se prisjetio legendarnog meča

"Utakmicu na Old Traffordu i trenutak kada mi je aplaudirao cijeli stadion ću zauvijek pamtiti"

E. Čaušević

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo u svojoj karijeri odigrao je mnogo fantastičnih utakmica u Ligi prvaka, ali za njega jedna utakmica se posebno izdvaja.

Ronaldo je vjerovatno najbolji igrač ikad koji nije uspio da osvoji trofej Lige prvaka, ali je zato ovom takmičenju dao nekoliko blistavih utakmica. U razgovoru za Sky Sports legendarni Brazilac je odlučio izabrati koja utakmica je za njega bila najdraža, te se može reći da je na kraju izbor bio očekivan.

Naravno, to je meč na Old Traffordu kada su se sastali Manchester United i Real Madrid, a u utakmici punoj preokreta slavili su Crveni đavoli sa 4:3. Tada je Ronaldo postigao hat-trick pored totalno nemoćnog Bartheza, dok su golove za United dali David Beckham (2), Ruud van Nistelrooy i autogol Ivana Helguere.

"To je bio meč protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu. Nevjerovatna noć u kojoj sam dao tri gola. Najljepši trenutak se desio kada sam izlazio iz igre i cijeli stadion mi je aplaudirao. Svi su ustali i nikada nisam mogao da očekujem da ću do doživjeti na stadionu rivala. To je bio magičan trenutak i jedan od najvažnijih u mojoj karijeri. Fudbal je meni sve. Kada sada gledam nazad mogu biti ponosan na ono što sam ostvario u karijeri", rekao je Ronaldo.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi