27

Komentari (27)

Junak
Pitam se zašto nisi poslije već dva ista slučaja sa Alžirom i Obalom Slonovače, potpisao, trazio i pocrtao klauzulu u ugovoru, da obavezno ti vidiš reprezentaciju na mundijal. U slučaju nepoštivanja da ti izmire 200 miliona eura. I kraj priče, dobri naš Vaha, vidiš da se s ****ima i mafijom ne može drugacije.
87618
Eto Vaha , 69-70 godina , uzmi sada BiH repku , pa bar da vidimo mozes li ti nesto napraviti , a i tebi je dosta tog lutanja po svijetu , vrijeme je da se vratis kuci.
user1649995015
Apsolutno se slazem. Vaha molim te dođi u reprezentaciju. Spasi reprezentaciju i savez. Od oni koji pokušavaju . Unistiti nogomet u bih. ????????????????????????????????????????????????????❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Tz_Niko75
Cudno, uvijek ga izbace kad treba na svjetsko. Mozda je stvarno do njega. I Japan ga je na isti nacin otpustio. Na zalost, igraci su bitniji pogotovu Nacionalni. Ova trojica ce prodat kamaru dresova a ko ce kupit vahinu trenerku??? Vaha je odlican trener i garant uspjeha.
Goran86
Sta rece KRALJ ?
FahroKonjHodzic
e vaha vaha posta ti rekorder po broju otkaza obala bjelokosti japan sad i maroko nikom nisi valjo
Mackintosh
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Mele
Sad ,kada je sve gotovo, plasirali se, e sad daj mu otkaz. kao i Japanci. Maroko nema sanse sa Belgijom i Hrvatskom, realno gledajuci, ispadaju nakon 3 utakmice, sa Kanadom mogu da igraju.
davide.azzurri
Ma i Kanada ce ih pojesti vjeruj mi
irnes4
Kerovi smrdljivi nisu htjeli odmah otkaz dati ,nego tek poslije plasmana
SeoRusilac
Kod ovih je stanje u savezu gore nego kod nas
enko
Seo,razlika kod nas je sto nismo imali cvrstu ruku selektora kao sto je vaha pa su pojedini igraci odredjivali gdje ce se trenirati.
Sanagoal
Ostali igrači bi trebali da ga podrže ! Ovdje postoji grupa koja ima mir i taj mir će nestati ako se ova dvojica vrate! Nista od njihovog SP ! Šteta
hake
Ovaj lik je davno trebao imati klauzulu u ugovoru da ukoliko ga otpuste pred SP i tako mu ne dozvole da vodi ekipu na SP da moraju platiti 3 x veću odštetu.
Manager
jesi siguan da nema ?
kaliopi
Sa ili bez njih im ostaje četvrto mjesto u ovoj grupi, ne znam zašto se smaraju sa trenerom koji ih je odveo ?
Gr0hot
Ubro si cifru, odveo ih na veliko takmicenje i na kraju nisi ti njima okrenuo ledja nego oni tebi. Nemas cega da se stidis i zbog cega da se kajes Vahide!
VenamaHrabrih
Ako otjeraju Vahu i vrate umišljene zvjezdice, borit će se sa Kanadom za treće mjesto. Afričke reprezentacije imaju fantastične pojedince, ali disciplina i sistem - 0 bodova.
kiki
sta kao s Vahom bi izbacili Hrvatsku ili Belgiju??
VenamaHrabrih
Nezahvalno je bilo šta prognozirati. Za Belgiju ne znam, ali Vaha poznaje balkanski fudbal, zna se postaviti i pritisnuti tamo gdje Balkanjerosi misle da su najjači. Zato mislim da bi Kanadu dobio, Hrvatsku pritisnuo i izvukao najmanje bod, a sa Belgijom pofajtao i možda minimalno izgubio, ovisno od raspleta u grupi.
enko
Zgrege
Koji bod s Hrvatskom ajde se nesramoti odi prati curling...
Ibro
A sta je ta hrvatska?
VenamaHrabrih
Kaže da se sramotim osoba čiji je post pun pravopisnih i gramatičkih grešaka?! Od takvih kao ti, to dođe kao kompliment i pokazatelj ispravnosti razmišljanja.
herc
Samo bez nervoze , samo bu vam se prikazalo ??
VenamaHrabrih
Kak se bu pokazalo, ak Vaha ne bu izbornik? Osel zalupani.
lalinjo
U puno repki ima takvih igrača koji žele da se sve podredi njima i bude njihova privatna prčija,u potpunosti sam na Vahinoj strani,uostalom plasirao se bez tih mazluma na SP što više reći.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.