Valverde nikad bliži otkazu: Te priče su neizbježne...

Trener Barcelone

Valverde nikad bliži otkazu: Te priče su neizbježne...

Treneru Barcelone Ernesteu Valverdeu trese se stolica više nego ikada. 

Nakon sinoćnjeg poiraza u polufinalnom duelu španskog Superkupa od Atletico Madrida Valverde je prema pisanju španskih medija bliži otkazu nego ikad.

Nakon utakmice i sam je komentarisao takvu mogućnost.

"Znamo kakav je fudbal. Ovaj posao podrazumjeva dozu nesigurnosti. Kada su rezultati loši ili kada gubite, kao što se dogodilo sada, očekivano je da pričamo o tome. Neizbežno je", kazao je on i osvrnuo se kratko na samu utakmicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Dominirali smo, ali odlučili su detalji na koje nismo mogli da utičemo. Imali smo utakmicu u svojim rukama. Ne mislim da smo nadigrani..."

Inače, Barcelona je na ovaj način propustila šansu da u finalu igra protiv Reala, a umjesto tog meča naredni će igrati u La Ligi protiv Granade i to 19. januara.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Ostani Valverde ! Mole te navijači Reala !
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi