Valverde: Roma nas je naučila da se ne smijemo opustiti

Trener Barcelone pred susret protiv Lyona

Valverde: Roma nas je naučila da se ne smijemo opustiti

Trener Barcelone Ernesto Valverde poziva na oprez pred večerašnju utakmicu Lige šampiona protiv Lyona. 

Podsjetimo, Katalonci večeras gostuju kod Lyona u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, a Valverde se tim povodom prisjetio prošle sezone i utakmice u Rimu protiv Rome.

"Protiv Rome smo naučili da ne smije doći do opuštanja. Moramo od početka do kraja biti na vrhunskom nivou. Kada smo igrali protiv Rome svi su govorili da nam je protivnik lak, a to nam nije pomoglo", rekao je Valverde pa dodao:

"Željni smo nadigravanja jer čekamo ovu utakmicu već neko vrijeme. Naravno da smo pod pritiskom jer znamo kakva su očekivanja".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, kladionica MOZZART smatra da je Barcelona favorit na ovom meču pa nudi kvotu 1,80 na pobjedu Katalonaca. S druge strane, koeficijent na Lyon je 4,40.

Inače, utakmica počinje od 21.00 sati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi