Van Nistelrooy kulturno poručio da Capello laže o alkoholu:  Ja to nisam rekao!
Foto - EPA

Oglasio se Ruud

Van Nistelrooy kulturno poručio da Capello laže o alkoholu: Ja to nisam rekao!

M. Šljivak

Nekadašnji trener Real Madrida Fabio Capello je u intervjuu za Sky Sport govorio o vremenu dok je bio trener Kraljeva u sezoni 2006/2007.

Pričao je Capello kako je Brazilac Ronaldo bio najbolji ikad kojeg je trenirao, ali da je često lumpovao i da mu je to pravilo probleme u klubu.

Također, istakao je da mu je Ruud van Nistelrooy u svlačionici govorio da se često osječao alkohol.

Oglasio se potom legendarni nizozemski fudbaler i odbacio je tvrdnje italijanskog stručnjaka da mu je on išta rekao:

"Fabio Capello je u izjavi istakao kako sam mu ja jednom rekao da je svlačionica 'smrdila na alkohol'. Kategorično odbacujem takve tvrdnje, svlačionica je od prvog dana bila više nego profesionalna", rekao je Van Nistelrooy.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nizozemac je u dresu Reala igrao od 2006. do 2010. godine i postigao je 64 gola u 96 nastupa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi