32

Komentari (32)

Skender
Ruku na srce sve sto je Mirza izjavio je istina. Svaki iskreni navijac FK Sarajevo treba mu dati podrsku. Oni s sjevera nisu navijaci vec divljaci kojima je stalo samo da bacaju baklje i izbijaju novac klubu. Dali je ikad na prim jer sabrao sve kazne koje je Sarajevo platilo zbog njihovih divljanja ( a oduzimanje bodova da ne racunam). U kakvom je stanju zimus Mirza preuzeo tim i u 12 utakmica osvojio 24 boda. A sjetimo se da je Dudic iz 19 utakmica osvojio tek 25 bodova. Glavu gore pred nama je Velez, kojeg mudrom igrom mozemo pobijediti. Treba dati podrsku svim igracima i treneru koji su supjeli povratiti nas klub da se bori za izlazak na evropsku scenu.
user1676220937
Razumiješ ti dobro ****m ti mrtve usta
user1675926959
Mirza je Edis Mulalić za sirotinju hahahaha
user1676220937
Nemoj da vam dodjem sad u Konjic i otmem vam sve te zastave sto fol vi imate mamu vam ****m usta
user1676220937
E Red Army vi debili sto pisete tako ste *****e pravi Red Army i vaše vodje su nam pravi drugovi tako da vas ne shvatam ozbiljno meni je drago da dobijete *****e a vi tako hoćete nas ****t ubit ćemo vas u Mostaru 0:3 ko i Zrinjskog a vama dječici iz konjica ****m majku usta picke jedne *****e razumijete
user1675926959
Ništa te nerazumijem
user1619624678
Mirza imaš podršku pravih navijaca a ovi bojkotaši nega podrže klub koji im osnuje Hajro, gnjida najveca.
ratoborni_
Nije te željo ničim iznenadio?Jel te Krpic iznenadio u 96oj mamu ti narkomansku
Unikat
Odlazi smeće jedno nesposobno !
Hare1991
Meni nije jasno kojom logikom je ovaj Ziljkic nekome kapiten. Znači bez konkurencije najgori igrač ne u ekipi nego na utakmici. Kakav boli k...c, kakav amaterizam, ne jedan nego 15 poteza viška ima kad primi loptu. Ja da sam mu suigrač tačno bi mu svaki put kad primi istu uletio klizeci.
Ajax11
Bravo Mirza ! Oni bez ulozenog dinara da imaju pravo komonadovati ko treba a ko ne treba! Eh nemoze! Sve su to gnjide !
Evo mu podrška radi muda, samo ako to ne zna raja prepoznat ,onda nek ide nek ne troši živce.
fare87
Glavu gore momci, idemo dalje, kako je lijepo gledati utakmicu bez bojkotasa koliko su oni kostali klub, a pare prebijene nemaju a klubom bi da upravljaju bas je lijepo kad vas nema ljepota.
atko70
Mirza samo,naprijed i samo JAKO ..Za sve je kriv Hajro K. Proci ce i ovo ..radis dobar posao ..Samo JAKO ..
vuckobih
Ne znamo mi cijeniti ništa što je naše valjda smo takvi ljudi.
pjanke.sa
Pa zato sto je vise u Sarajevu sada ljudi koji su dosli iz okolnih sela i ne mogu da podnesu prave Sarajlije. Prosto ko pasulj. Puno pravih Sarajlija su otisli, a naselili se papci koji zele da namernu svoju „kulturu“. Puno njih pise po ovom portalu i misle da su pametni.
kaliopi
@pjanke.sa E druže sad ti moram odg, kakva ti je to prica, jesil to ti bolji navijač od nekog ko nije iz Sa il nekog ko je doselio tu prije 10-15 god, druga stvar jučer na istoku nije bilo većine koji od prve minute psuju sve i svasta našim igračima, za promjenu je lijepo gledati tekmu sa istoka, nisam ni ja do sada dolazio al zaista neke se stvari moraju zaboraviti i pokušati nesto pozitivno napraviti, nek si ziv i zdrav a ja za tebe ne moram biti pametan.
Amaru
Covjek vise voli Sarajvo od 90% ovih sto bojkotu, psuju mu sinu koji je najbolji igrac u Sarajvu, a velicaju malenog sandzu, koji je katastrofa
user1681749718
@Odg ..NAKOPITAMMJE KRETENČINA par ekselans ....AHAHHAA.samo jedan pogled na profil ovog jada otkriva činjenicu....U 7 mjeseci ovaj tip piše u prosjeku 7,7 komentara dnevno na portalu...ovaj TOKMAK ne zna nista drugo u životu .....SLINO...HAHAHHAHA
zak84
Sramota sta covjeku rade... Nisam navijaci Sarajevo Al ovo STo pisu za njega I njegovog Sina je dno .... Pa debili jedni da VAM nije Dal tu nikakvu igru nebi imali.... Covjek rasturio zrinski,najjaci klub U drzavi,I oni umjesto da I'm dadnu podrsku oni sjede na internet portalima I Seru li Seru.... A nemaju marke U dzepu... Jos se grebu od roditelja.... Smradovi jedni
user1675926959
Nemaš ti pojma prijatelju.A i taj Zrinjski dogovorena utakmica Dali Zrinji 120 eura za pobjedu i Evropu
zak84
Nek ti Imas pojma..... Tele jedno.... Nismo U 1995 godini......
Pa jajaro, ako znaš da su dali pare i imaš dokaz za to zašto ne prijaviš? Ko o čemu mitoman o kupovini.
Patrice77
Gledam ove uzasne psovke takozvanih "navijaca" upucene svojim igracima, strucnom stabu, investitorima.. I poslje se pitaju zasto 30 godina tapkaju u mjestu. Prvo i osnovno pitanje, ko ce normalan investirati u vas klub kad cete ga poslje tri lose utakmice reketirat, koji "poznatiji" fudbaler ce doci u klub gdje ce mu psovati porodicu i mrtve poslje izgubljene utakmice? I na to sve liga gdje se tabela kroji po nacionalnom kljucu i gdje su fudbalski klubovi politicke stranke.
rabodimis
Nemoj gledat vise.. molim te.
GuiliDamou
@Patrice77 komentar na mjestu, cestitam.
user1659354598
Vidi ovoga misa,zavuci se u rupu kitaru mali i ne javljaj se sestru ti ****mo
nakopitam
Dobra stvar je sto je Mirza uspio isprebijati nekoliko takozvanih hordasa i otjerao ih je sa stadiona. Tako bi trebali svi da se rijese narkomanije na stadionima.
Meha78
Podrška gospodinu varesanivicu jer radi super dobar posao bravo majstore!!!
user1675926959
Hahahahahahqhahahahhahahahqhahahq
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.