Vatrena sedmica za Romu s najtužnijim oproštajem

Velike promjene u rimskom klubu

Vatrena sedmica za Romu s najtužnijim oproštajem

Admin Čaušević

Kako god završi ova sedmica za Romu će definitivno biti prekretnica.

Sve će započeti s najtužnijom viješću za sve one kojim je rimski klub u srcu. Od kluba svog života će se oprostiti Francesco Totti.

Zatim će biti predstavljen i novi trener Paulo Fonseca koji bi trebao biti arhitekt jedne nove i totalno rekonstruisane Rome.

Kada su u pitanju odlasci svakako će biti najvažnije nadomijestiti odlazak Edina Džeke kojem je Inter sudbina.

Odlazak vjerovatno čeka i Kosasta Manolasa koji je zbog klauzule u ugovoru lako dostuupan za najbogatije klubove u Evropi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bit će potrebno tražiti i novog golmana, a Pau Lopez se čini teško dostupnim. Na izlaznim vratima je i Steven Nzonzi koji se nije uklopio u novu sredinu. 

U suštini, za rimski klub danas počinje vatrena sedmica, a njen početak će biti najteži jer odlazak Tottija iz kluba će biti zaista teško prihvatljiv.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi